---- Sunucuya bağlanılıyor... Şuan rastgele bir kullanıcıyla konuşuyorsunuz. Merhaba diyebilirsiniz :) Sen: merhaba O: slmm Sen: nasılsın O: erkegımm Sen: ben senden de erkeğim O_O O: :))) Sen: :D O: byyy Sen: by ---- Sunucuya bağlanılıyor... Konuşmanız için birilerini arıyoruz. Lütfen bekleyin. Şuan rastgele bir kullanıcıyla konuşuyorsunuz. Merhaba diyebilirsiniz :) O: merba Sen: merllba O: yazı işleri müdürlüğünü arıyorum Sen: ne için lazımdı bağlayayım hemen O: çocuğumu bulana 100 bin lira veriyorum Sen: vallah mı lan O: alo O: hasiktir amk O: o çıktığında 100 bin para değildi Sen: sen benim çocuğu bul ben sana 200 vereyim O: sıçtık la Sen: hala mı o telefon şakası a.q Sen: geliştirin biraz O: nabalım O: mühendis değiliz ki yeni şeyler bulalım O: öyle yapılanları kullanıyoz işte Sen: mühendis olmak lazım tabii şaka yapmak için :D Sen: tesisat önemli Sen: hele de inşaat okuyanların şakası dadından yingmez O: hadi canım O: yok O: inşaatın dersinde sınıfta duramazsın O: mal mal espriler yaparlar O: hocalar bağırıp çapırı Sen: duruyorum 2 senedir :) O: r O: elektronik iyidir Sen: hmm ortak dersler dışındakileri bilemeyeceğim Sen: ama elektroniktekileri sevmem Sen: gıcıklar O: bben bilirim ama O: elektroniktekileri ben de sevmem O: ne kadar elektronikçi de olsam O: çoğu mal Sen: he yaw O: çoğu havalı Sen: sana da hakaret gibin oldu amma Sen: idare ediver Sen: sen hariç diyeyim O: olsun O: inşaatçıları severim ben Sen: allah bilir sen odtüde bile değilsindir :) O: ders dışında :D O: değilim tabi ya O: ne işim var Sen: ben de değilim Sen: niye çekiştiriyoruz :D O: odtüde olsaydım var ya sen çoktan kapatmıştın pencereyi O: :D Sen: :)) Sen: kapatmıyorum ben Sen: prensiplerim var O: sen hangi okuldasın O: bakarsın oda arkadaşı falan çıkarız O: :D Sen: süleyman demirel üniversitesi Sen: sen ? O: yok çıkmadık O: ben kırıkkaledeyim Sen: hmm uzakmış lem baya Sen: :) O: ankaraya yakın O: yeter Sen: he yaw bi ara gidelim odtü inşatta derse girelim Sen: o kadar muhabbetini yaptık O: olar O: kırıkkaleye gel elektronik dersine sokayım seni O: hem ben de bi uğramış olurum O: :D Sen: hehehe sayemde 2 ders geçsen fena mı olur Sen: haklısın Sen: geleyim bir ara O: ok O: hocamda O: onur ergine O: r Sen: tmm O: beni arayıp kim bakmışımda görünürsen güzel olur Sen: sebep ? :) O: kim olduğunu görürü O: m Sen: az sonra okursun başlıkta O: hee seni görmeden derse sokmam O: yok yok Sen: yok yok ? O: tamam o zaman O: sen beni kim bakmışta görürsün Sen: kader kısmet artık Sen: kapat hadi suratıma O: madem öyle O: al ulen O: inşaatçı seni Karşı taraf konuşmayı sonlandırdı.
quote:
Sunucuya bağlanılıyor... Konuşmanız için birilerini arıyoruz. Lütfen bekleyin. Şuan rastgele bir kullanıcıyla konuşuyorsunuz. Merhaba diyebilirsiniz :) O: merba Sen: merllba O: yazı işleri müdürlüğünü arıyorum Sen: ne için lazımdı bağlayayım hemen O: çocuğumu bulana 100 bin lira veriyorum Sen: vallah mı lan O: alo O: hasiktir amk O: o çıktığında 100 bin para değildi Sen: sen benim çocuğu bul ben sana 200 vereyim O: sıçtık la Sen: hala mı o telefon şakası a.q Sen: geliştirin biraz O: nabalım O: mühendis değiliz ki yeni şeyler bulalım O: öyle yapılanları kullanıyoz işte Sen: mühendis olmak lazım tabii şaka yapmak için :D Sen: tesisat önemli Sen: hele de inşaat okuyanların şakası dadından yingmez O: hadi canım O: yok O: inşaatın dersinde sınıfta duramazsın O: mal mal espriler yaparlar O: hocalar bağırıp çapırı Sen: duruyorum 2 senedir :) O: r O: elektronik iyidir Sen: hmm ortak dersler dışındakileri bilemeyeceğim Sen: ama elektroniktekileri sevmem Sen: gıcıklar O: bben bilirim ama O: elektroniktekileri ben de sevmem O: ne kadar elektronikçi de olsam O: çoğu mal Sen: he yaw O: çoğu havalı Sen: sana da hakaret gibin oldu amma Sen: idare ediver Sen: sen hariç diyeyim O: olsun O: inşaatçıları severim ben Sen: allah bilir sen odtüde bile değilsindir :) O: ders dışında :D O: değilim tabi ya O: ne işim var Sen: ben de değilim Sen: niye çekiştiriyoruz :D O: odtüde olsaydım var ya sen çoktan kapatmıştın pencereyi O: :D Sen: :)) Sen: kapatmıyorum ben Sen: prensiplerim var O: sen hangi okuldasın O: bakarsın oda arkadaşı falan çıkarız O: :D Sen: süleyman demirel üniversitesi Sen: sen ? O: yok çıkmadık O: ben kırıkkaledeyim Sen: hmm uzakmış lem baya Sen: :) O: ankaraya yakın O: yeter Sen: he yaw bi ara gidelim odtü inşatta derse girelim Sen: o kadar muhabbetini yaptık O: olar O: kırıkkaleye gel elektronik dersine sokayım seni O: hem ben de bi uğramış olurum O: :D Sen: hehehe sayemde 2 ders geçsen fena mı olur Sen: haklısın Sen: geleyim bir ara O: ok O: hocamda O: onur ergine O: r Sen: tmm O: beni arayıp kim bakmışımda görünürsen güzel olur Sen: sebep ? :) O: kim olduğunu görürü O: m Sen: az sonra okursun başlıkta O: hee seni görmeden derse sokmam O: yok yok Sen: yok yok ? O: tamam o zaman O: sen beni kim bakmışta görürsün Sen: kader kısmet artık Sen: kapat hadi suratıma O: madem öyle O: al ulen O: inşaatçı seni Karşı taraf konuşmayı sonlandırdı.
Bune dk 1 gol 1 omeglenin kopyasını cıkarıvermişler
omegle özentileri çıktı teker teker ya
Reklam kokan hareketler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme