Şimdi Ara

yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. ekran kartım gigabyte hd7790 1 gb versiyonu ekran kartını temizlemek için söktüm termal macununu felan değiştirdim tekrar taktım felaket ısınmaya basladı yada bılmıyorum değerler normal ama grid 2 ful ayarlarda oynarken 99derece oluyor belli sahnelerde 101 felan dahi oluyo tomb raider oynarken 98 99 100 arasında değişiyo manager 2014 de 50 60 arası nfs rivalste 80 90 derece arası oynuyorum sizce bu değerler normalmi kullanan yada fikri olan arkadaşlar yardım ederlerse memnun olurum şimdiden teşekkürler.

• Normal degil bana kalirsa . Sogutucu gpu nun üzerine tam oturdumu ? Sogutucunun fani calisiyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macundan dolayıda olabilir iyi yedirmemişindir yada ucuz macundur biraz daha ısınırsa zaten makına resetler atmaya başlayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 17 Ocak 2015; 0:53:17 >
  • fanı %100 güçte çalısıyo oyuna girdiğimde yan odadan duyabilirsiniz sesini tam oturdu sanırım zaten yeri var oraya vidalayamazsanız başka türlü vidalama şansınız yok macundan fark edermi acaba orjinali beyazdı ben gri sürdüm ama eski biraz macun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrae

fanı %100 güçte çalısıyo oyuna girdiğimde yan odadan duyabilirsiniz sesini tam oturdu sanırım zaten yeri var oraya vidalayamazsanız başka türlü vidalama şansınız yok macundan fark edermi acaba orjinali beyazdı ben gri sürdüm ama eski biraz macun

yük altında en fazla 70 75 civarı olması lazım diye biliyorum
  • boşta 35 derece normal görünüyo ama oyunda fena oluyo macundanmı acaba nerden bulaştım ya tozlu hali daha iyiydi
  • enrae kullanıcısına yanıt
    iyi bir macunla yapsan yine en fazla 5 8 derece oynar kasaya extra 1 2 fan takabiliyorsan yada kapagı ac ekran kartının yanına koy fanları bu seni idare eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınır değerlerde geziyor 75-85 derece arası olmalı macun kalitesizse eşit sürülmemiş yada kalın bir tabaka halinde sürülmüşse vidalar iyi sıkılmadıysa veya yalama olduysa sıcaklıkta artışı yaşanabilir.
  • temizlemeden önceki değerleride bilmiyorum ozaman kaçtı sıcaklıklar ama sanırım bukadar değildi hava akışı kasa içinde iyi hatta bütün fanları paraya kıyıp pwm aldım ama ekran kartına yeni bi tasarım yapma zamanı geldi heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Sınır değerlerde geziyor 75-85 derece arası olmalı macun kalitesizse eşit sürülmemiş yada kalın bir tabaka halinde sürülmüşse vidalar iyi sıkılmadıysa veya yalama olduysa sıcaklıkta artışı yaşanabilir.

hemen hemen mercimekten biraz büyük sıkıp, bastırarak yaydım heryere eşit dağıldı ondan eminim vidalarıda tornavida böle hafif zorlanacak şekilde bıraktım yaylı vidalar var fazla sıkmak istemedim acama sıksammı birazdaha ama 20 santigrat dereceden bahsediyoruz okadar etki edermi
    Evet 10-15 derecelik bir fark yaratabilir vidaları eşit ve doğru torkla sıkmak gerekiyor macunun marka ve serisi nedir
  • Simdi actım kasanin icini vidalari sokup tekrar dikkatli takiyorum macunu rastgele bi bilgisayarcidan almistim gri buyuk siringada 7.5 lira vermistim 1.5 yil kadar once marka ve model yok

• Macun bu hale gelmis yaklasik 1 haftada // fotograf attim ama telden insallah gelmistir
     yardım !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: enrae

Macun bu hale gelmis yaklasik 1 haftada // fotograf attim ama telden insallah gelmistir
     yardım !!!

ovvvv nolmus öyle ya :) linkini verdigim ürünlerden birini al (zalman'ı öneririm) nohuttan daha kucuk sekilde sık sonra guzelce yay kart vb cisimle ne kalın ne ince olsun.sogutucuyuda guzelce tak vidalarınıda sonuna kadar sık sonra kasaya tak sonra test et oyuna gir cık sıcaklıkları yazarsın buraya ;

önerimm

http://www.vatanbilgisayar.com/zm-stg2-super-thermal-macun.html

yada

http://www.vatanbilgisayar.com/freezing-point-thermal-macun.html

• Daha ucuzlari yokmu bunun ya 10 liraya kadar

buldum vallahi :)http://www.vatanbilgisayar.com/htk-002-high-performance-thermal-macun.html iyimi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enrae -- 17 Ocak 2015; 2:26:07 >
    kardeşim sen en iyisi sağlam bi pc tamircisi bul 10tl ver hem kartı temızlesin fanı filan hem macunu yenilesin, ısındığını söle ama zaten macun öle kolay biten bişi değıl 1 1.5 sene sonra o kartdanda pek bişi bekleme :)
  • vatandan verdiğim linke benzer bitane macun aldım sürdüm ve grid 2 de 60 - 65 derece sıcaklık aldım yorum ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim bi problemden daha kurtulmuş olduk :)
     yardım !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.