Şimdi Ara

yardım. ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba bi sorum var biraz buyuk belki saçmada olabilir ama sorucam
    şimdi bilgisayarım var adsl bağlantım var modemim zoom x4 bilgisayarın bluetooth aparatı var..
    2-3 gun önce hp 5198 laptop aldım. bununda bluetooth bağlantısı var.
    şimdi diyorim ki ben kablolarla uğraşmadan ve yeni moden almadan bluetooth uzerinden laptopla internete bağlanabilirmiyim.
    mümkün mü? yardımcı olursanız sevinirim
    şimdiden sağolun

• evet mümkün. şöyle olabilir. adsl modemi bir bilgisayara bağlarsın masaüstü. ve o bilgisayarada adaptor kurarsın. ana makina olur bu ve internete sağlam girer(öylşe farzedelim) daha sonra notebook-pc arası bir ağ kurarsın ve interneti paylaştırırsın. notebook internete ana makinadan girerç.
  • ya ağ kurmak çok mu zor. az bucuk bilgisayar bilgisayar bilgisayar bilgisiyle ağ kurabilirmiyim
  • olabilir ama çok yavaş olur benden söylemesi..
    edit: 2pc arasında dosya aktarımı açısından yavaş olur net zaten 1Mbit olduğu için kaldırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 3 Eylül 2006; 13:47:50 >
  • benim amacım zaten dosya aktarımı deil sadece internete girmek. bluetooth üzerinden nasıl ağ kurabilirim bana yardımcı olabilcek biri veya anlatımlı bir linki olan varmı?
    tekrar teşekkurler arkadaşlar
  • kurdum arkadaslar saolun cok basitmiş yaw nese herkese saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.