Şimdi Ara

Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben 120Gb olmak üzere vertex 460 - sandisk extreme II ve samsung 840 evo arasında kaldım. imzamdaki sistem için alacağım ve windows + programlar için düşündüğümden 120GB yeterli gördüm (ayrıca arşiv için yüksek kapasite bir disk alacağım 2-3 TB)...
    Bu 3 disk için kullanıclarından yorum alırsam çok sevinirim.. benim araştırmalarım biraz vertex ve sandisk extreme II yönünde ancak samsung a forumda övgüler yağıyor bende bu yüzden baya bi kararsız kaldım (en azından 2ye indirebilirsem seçenekleri en olmadı yazı tura atıp gider alırım )... rasgele yazma hızında samsung geride kalıyor diye biliyorum (ne kadar önemlidir bilemem)... İşte durum bu sizlerden yardım istiyorum hafta başında almayı düşünüyorum uzun süredir format yüzü görmemiş sistem biraz nefes alsın artık @

• quote:

Orijinalden alıntı: mirut

Selamlar ben 120Gb olmak üzere vertex 460 - sandisk extreme II ve samsung 840 evo arasında kaldım. imzamdaki sistem için alacağım ve windows + programlar için düşündüğümden 120GB yeterli gördüm (ayrıca arşiv için yüksek kapasite bir disk alacağım 2-3 TB)...
    Bu 3 disk için kullanıclarından yorum alırsam çok sevinirim.. benim araştırmalarım biraz vertex ve sandisk extreme II yönünde ancak samsung a forumda övgüler yağıyor bende bu yüzden baya bi kararsız kaldım (en azından 2ye indirebilirsem seçenekleri en olmadı yazı tura atıp gider alırım )... rasgele yazma hızında samsung geride kalıyor diye biliyorum (ne kadar önemlidir bilemem)... İşte durum bu sizlerden yardım istiyorum hafta başında almayı düşünüyorum uzun süredir format yüzü görmemiş sistem biraz nefes alsın artık @

en çok satılan en çok memnun kalınan ssd !

SAMSUNG
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
    209 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_91352145/f_//tm.htm

• Mushkin 120GB Chronos Sata3 6GB/SSD 2.5"
    Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? ebrar da stoğa girmiş..
    http://www.ebrarbilgisayar.com/mushkin-120gb-chronos-sata3-ssd-disk-pmu315159
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.