Şimdi Ara

yardım 1996 range rover nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jesus83

platinium 5 263 ytl vergi sen 96 modele bakmadın sanırım 1 650 ytl vergisi var 2001 model deil bu benim kulağımada bi kaç kişiden çok arıza çıkarttığı geldi ama parça fiyatları çok ucuz sanayide eski model oduğu için mesela radyatörü komple 300 ytl+sağ stop takımı 40ytl parça fiyatları çok ucuz ve çıkması çok var borusana arac zaten sokmam o aracın yeri sanayi 2005 model falan olsa tamamda zaten aracın fiyatı çok uygun borusana o araba giderse zaten en ufak bişeyde yarı parası masraf çıkarırlar

bana gülmeden önce bi bak baklaım 11 yaşnda 4.6 motorlu aracın vergisi ne kadar

buyur adres

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/images/mtv.html

12 yaşında bile olsa 4 yıl boyunca yıllık 2300 lira ödüyorsun

• dostum 96 model vergisi o dur askinjeep.com a girip bakabilirsin 5 milyar 12yaşında bi araca dalgamı geçiyosun o gösterdiğin adresteki fiat indirime uruyo ayrıca bir dahakli bandroller 2008 de 12 yaşa bakman gerekiyo
  • indirime uğruyorsa bilmem ben devletin istediyini bilirim
  • şık gorunuyor Lpg olayını bi araştir iyicene araç guzel fiyatta iyi
  • kendine güveniyorsan alınabilecek bir araç.
  • hayırlı olsun şimdiden range in eski kasaları daha tarz yeni kasalar kırman arabası oldu iyice...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jesus83

dostum 96 model vergisi o dur askinjeep.com a girip bakabilirsin 5 milyar 12yaşında bi araca dalgamı geçiyosun o gösterdiğin adresteki fiat indirime uruyo ayrıca bir dahakli bandroller 2008 de 12 yaşa bakman gerekiyo

bu arada merak ettim gerçekten niye indirime uğruyor acaba?
  • dostum komşuda 4.5 litre mi 5 litre mi ne bi dodge cip vardı araç km de 1ytl benzin yakıyordu.

Sen lpg de 250bin yakıcam dersen adama gülerler

2.0 benzinli araçlar lpg ile 200 den fazla yakıyor. Sen 600bin en az yakarsın sana garanti veriyorum, klimayı açınca bu değer daha da artacaktır.
  • arkadaşlar ben bugün aracı kullandım inanılmaz zevkli fakat yakıtı 700 civarı lpg ile 300ykr yaktığın söyledi yolda bi şahısla sahibiyle konuştum benim kullandığım galeri aracı şimdi araç için kredi kullanmışlar satılmış ama geri dönmezse müşteri pazartesi ben aracı alıyorum metalik lacivert 4.6 hse vogue modeli
  • dürüstce yazıyorum alınmaca darılmaca yok

bu arabayı almak akıl karı değil
  • ben olsam o paraya TOYOTA LAND CRUİSER alırdım...bir araştır bence almadan önce toyota yı...benim ustamda 98 modeli var 2500cc V6 deli bir araç...
  • beyler 12 yaşını doldurmuş araçlar vergi indirimine giriyo bu kanun çoktandır var
  • 96 model aracın içine bak mukemmel heryer düğme uçak gibi yaw :)

• Bende bazen düşünmüyor değilim bu araçları..

Böyle bir şey alıp sağlam bir jant atıp yüksek inçli..

En babasından bir sıralı sistem..Sonrasında 350-450 ykrş arasında yakar tahminlerimce..

Yanlız alırken dikkatli olmak lazım aracın temizliğinden çok çok emin olmak lazım..

Bence keyfini biliyorsan ve ekonomik yönden de sağlam durabiliceksen alınabilir bu fiyatlara..
  • Şöyle diyelim bu aracı bir alırken sevinirsin birde satarken..... çok fazla söze gerek yok tecrübelerini bizimle paylaşmayı unutma alınca.
  • benzin çok yakar gibi geliyor banada ama yinede altından kalkılabileceksen o karizmaya deger
  • bende 2001 range rover almayı düşünüyorum tanıdık galeride vergi ve kaskosu ne kadar bilen varmı
  • bide fiyatı 35 000 atiker sıralı sistem lpg li 180000 de tv ve vevigasyonlu full +full ne derseniz

yardım 1996 range rover nasıldır
  • bu resimdekinin aynısı faszlası var eksigi yok lpgde 450 ykr yakıyo
  • helal olsun nerden buldun taa 2007 konusunu :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.