Şimdi Ara

yardım 1996 range rover nasıldır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim kuzende 2006 model subaru forester var, lpg'li. KM'de 30 kuruş yakıyor. Range rover nasıl 30kr yakacak merak ettim?
  • Tehlikeli araç. Aşırı masrafa gebe, bilginiz olsun. 4.6 cc benzinli 4*4 araç almak ne derece mantıklı bu zamanda onu tartışmak lazım. Şehir içinde 1.3 cdti Corsa'nın 20 kr yaktığını düşünürsek Range'in 25 kr yakmasını beklemek fazla iyimser =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Benim kuzende 2006 model subaru forester var, lpg'li. KM'de 30 kuruş yakıyor. Range rover nasıl 30kr yakacak merak ettim?

Konu 2007 konusu , fiyatlar da 2007 fiyatları. Yani LPG'li forester 30krş'u geçtiyse artık ne halde olduğumuzu gayet iyi anlatıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesus83

arkadaşlar 4.6 motor şehir dışında 250ykr benzin yakıyo şehir içinde 2 ye katlıyo komşumuzda vardı onunla konuştum zaten şuan karbratörlü bi doğan alsan 350ykr yakıt yakıyo range için bence çok normal benzinli bile kullanılsa o araç için değer o benzin

4.6 motor 500 krş mu yakcak
  • Konu eski lan bu araç sehirici 1tl/km yakar su an. Konu kapanabilir
  • affınıza sığınarak benim düşüncem :

40.000 liraya Dacia Duster Dci alırım,sıfır km garantili az yakar vergisi 1.5 diliminde kafam rahat olur varsın Dacia olsun...şahsi fikrimdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizik72

affınıza sığınarak benim düşüncem :

40.000 liraya Dacia Duster Dci alırım,sıfır km garantili az yakar vergisi 1.5 diliminde kafam rahat olur varsın Dacia olsun...şahsi fikrimdir...

donanım, konfor, karizma o cok övdügünüz DACİA da varmı
  • Ben 5.2 ye sehir ici 38 kurus yaktirabiliyorsam 4.6 ile 35 kurus veta asagisi imkansiz olmaz simdi inanmayanlar olacak resimli kanitlar sunacagim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizik72
    affınıza sığınarak benim düşüncem :

3 tane dacia yi ust uste koysan yan yana dizsen uc uca eklesen 96 vogue un on cami etmez buradan iddiali konusayim bu araclara binenler benzine lpg ye bakmaz aslanin yemi diye bir tabir vardir bunlar ozellikli araclardir icine oturdugun zaman ... Marsa bastigin zaman farki anlarsin bazen araci calistirip disaridan dinliyorim siir gibi geliyor bana gurlemesi v8 in yirtici sesi... Bilmiyorum zevk meselesi o altimdayken asamayacagim gidemeyecegim pek yol olmadigini bilmek guzel bir duygu iste bu yuzden bu araclar hala tercih ediliyor sevilerek nazlari cekiliyor...
  • ben de aynı fikirdeyim nazını çekeceksen almayı değer....ama diğer türlü iş değişiyor...Ör.ben memurum olaya kendi penceremden bakıyorum alırken satarken kullanırken vergisi vb.bütçeme uygun olmalı...bu yüzden Duster'i mukayese ettim ....yoksa teknoloji donanım karizma Duster yanından geçemez bunu bende biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 5 Mayıs 2011; 0:07:06 >
  • benimde tercihim range olurdu
    aslan beseleyen yemini düşünmez miş
    ama tabi dacia yı düşünen arkadaşa da saygı duymak lazım
    mamafi range de oluşacak arızalar can yakabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Ben 5.2 ye sehir ici 38 kurus yaktirabiliyorsam 4.6 ile 35 kurus veta asagisi imkansiz olmaz simdi inanmayanlar olacak resimli kanitlar sunacagim...

5.2 sanırım cheroke var sizde
    bu araçların bu motora göre az yaktığını dbiliyorum
    ama sizinkide baya bir iddalı olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.