Şimdi Ara

yardım!!! 2006 micra ve yaris 2007 picanto tercih ???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ısrarla picanto alın demiyorum. ikinci el tüm araçlar nasılsa picanto da öyledir yani küçük motor tercih edenlerin çoğunun tercih ettiği bir oto dur. şahsen benim hoşuma gidiyor.

ama picanto olmazsa da , yaris veya corsa önerebilirim ( yarisin de göstergesini hiç beğenmiyorum yani yarisin değil de ortada gösterge oldu mu baştan elerim o oto yu tabi renkler ve zevkler değişebilir)

saydığınız üç otodan birini almak gerekseydi gözümü kapardım picantoyu alırdım. ama o listede corsa varsa ve düşünürseniz corsa derim .

corsa larında 1.0 motorları vardı öyle biliyorum.
  • bende daaima A yada B segment araçlarla ilgilenirim.
    senin tercihlerin B segment. A segment düşünürsen citroen C1 veya peugot 107 yi de düşün. (zaten bu ikisi kardeş arabalar. toyota aygo die bi markada var bunlarla kardeş, ama toyota, türkiyeye aygo yu getirmiyor. bu 3 araç A segment içinde en güzel olanlar. şeklilleri donanımları çok iyi. güvnlikte kaç yıldızları var hatırlamıyorum ama.)
    seni tercihlerinarasında yaris ağır basıyor. 2. eli daha yaygın. içi diğer 2 sine göre daha geniş. ben yaris derim. ama hiç birisini de kullanmışlığım yoktur sadece inceledim.
    bizim millete 1,3 yada 1,0 motor hiç yetmedi, yetmezde zaten. 2. elde o yüzden 1,3 yaris 1,0 yaristen daha çok tercih edilir maalesef.
  • 1.0 cc Daihatsu Coure 2006 12500 ytl civarında tip önemli değil ise en ekonomik seçenek daha az yakan benzinli bulamazsınız.

Parada sıkıntı yoksa yeni kasa 1.3 yaris.
    micra 1.2 yerinede yaris 1.0'ı tercih ederdim

Bildiğim kadarıyla 107 ve C1 de toyotanın çek cumhuriyetindeki fabrikasında üretiliyor aygo ile aynı banttan çıkıyorlar onlardada toyotanın 1.0 lık motoru var.
  • tipe önem veriyorum açıkçası bu arabyada siz söyleyince baktım o kadar da kötü bir tipi yok fiyatı gerçekten ucuz siğer arabalara göre incelemek lazım herlade bu daihatsu nun servis ücretleri parçası falan nasıl acaba daha mı pahalı ?€ birde sağlamlığı nasıldır merak ediyorum teşekkürler öneriniz için...

quote:

Orjinalden alıntı: feylesof2150

1.0 cc Daihatsu Coure 2006 12500 ytl civarında tip önemli değil ise en ekonomik seçenek daha az yakan benzinli bulamazsınız.

Parada sıkıntı yoksa yeni kasa 1.3 yaris.
    micra 1.2 yerinede yaris 1.0'ı tercih ederdim

Bildiğim kadarıyla 107 ve C1 de toyotanın çek cumhuriyetindeki fabrikasında üretiliyor aygo ile aynı banttan çıkıyorlar onlardada toyotanın 1.0 lık motoru var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliked -- 6 Haziran 2008; 22:24:31 >

• Türkiyedeki en ucuz yetkili servisler daihatsununkiler, daihatsu araçları pek arıza veren araçlar değildir, yedek parça konusunda kesinlikle sıkıntı olmaz, fakat yan sanayi olarak yedek parçası yoktur orjinal almak gerekiyor, fiyatları modele göre değişmekle birlikte bir çok ithal aracın olduğukadardır. palio vs gibi araçlardan yüksek yani, fakat micra yaris vs ayarındadır.

Aynı bantlarda üretilen birçok daihatsu modeli dünyada toyota markası altındada satılmaktadır, Daihatsu için Toyotanın küçük sınıf araçlarda uzmanlaşmış yan firması diyebiliriz.
  • şirkette hyundai accent ,palio ve micra var
    açıkçası yüksek süratlerde micra yusyuvarlak tipine rağmen en güven veren içlerinde

benim kullandığım 1.5 dCi mood
    mood en düşük donanım oluyor

motoru 82 hp megane dizel motoru
    1.2 yi bilemem.hiç kullanmadım

şirket aracı olduğu için 2007 model olmasına rağmen 70000 lerde
    iç mekandan çıtırtı sesleri gelmeye başladı
    bunun haricinde bir tane micranın arka sol mu sağmı emin değilim tekerlek rulmanında sorun çıktı,acayip uğultu yapıyordu
    değiştirildi.
    normal bir sürücü aracı daha az yorabilir.malüm şirket aracı olduğu için kısa sürelerde sorun çıkartabilir

micra genel olarak sorunsuz bir araç ama 60000 km bakımı 635 ytl gibi bir rakam çıkıyor
    polen filtresi bile 40 ytl ye yakın

kendi aracım 307 de (bir üst sınıf)bile kömürlü carbon filtre olmasına rağmen 21 ytl civarı
    yani yedek parça olarak gereksiz pahalı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.