Şimdi Ara

yardım 205 nasıl? başımı agrıtır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bütcem 4.500 ytldir malum ögrencilik.bi 205 1.6 gti gördüm. ve sizce bu nasıl başımı cok agrıtır mı ne gibi sorunlar cıkarırı bana.tavsiye edermisiniz daha dogrusu.. bide bu lpgli 205 hiç görmemiştim nasıl olurmu ??araba bu arkadaslar başka tavsiyelerinizi de bekliorum

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2614550

• Dostum 205 alacaksan 1.6 deil 1.9 al Tam bir otoban faresi.....

bende vardı bir zamanlar. 94 model 1.9 ondan biliyorum. ilk sahibi olarak tam 6 sene kullandım....son senesinde sorun olarak birtek radyatör delinmesi yaşadım. Araba sürekli hararet yapıyordu. radyatör deiştikten sonra eskisi gibi kullanmaya devam ettim aslında keşke satmasaydım diyorum halaa... Kullanımı son derece zevkli bir araç. sanki go kart kullanıyor hissine kapılıyorsun. Yalnız araba sürekli seni tahrik eder. boş yol gördünmü dayanamaz basarsın. Aracın tek dez avantajı 8 valve oluşu. benzinide çok yakar zaten LPG taktırmış. Bence oynanmamış temiz 1.9 bul öyle al. Başın ağrımasın

• quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Dostum 205 alacaksan 1.6 deil 1.9 al Tam bir otoban faresi.....

bende vardı bir zamanlar. 94 model 1.9 ondan biliyorum. ilk sahibi olarak tam 6 sene kullandım....son senesinde sorun olarak birtek radyatör delinmesi yaşadım. Araba sürekli hararet yapıyordu. radyatör deiştikten sonra eskisi gibi kullanmaya devam ettim aslında keşke satmasaydım diyorum halaa... Kullanımı son derece zevkli bir araç. sanki go kart kullanıyor hissine kapılıyorsun. Yalnız araba sürekli seni tahrik eder. boş yol gördünmü dayanamaz basarsın. Aracın tek dez avantajı 8 valve oluşu. benzinide çok yakar zaten LPG taktırmış. Bence oynanmamış temiz 1.9 bul öyle al. Başın ağrımasın

• OK, 205 1.6 veya 1.9 hızlı bir araba ama kısıtlı bir bütçe varsa biraz daha az sorun çıkarma ihtimali olan ve az daha yeni tasarım bir araç tercih edilebilir bence...

205'leri ön tarafından kriko ile kaldırınca kapı ayarı bozuluyor ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arikanturk

205'leri ön tarafından kriko ile kaldırınca kapı ayarı bozuluyor ya..

6 sene bu arabayı kullandım hiç böyle şeye rastlamadım ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

6 sene bu arabayı kullandım hiç böyle şeye rastlamadım ben...

Haklısın, çok açık yazmamışım ben de...

Standart sütunlu araç liftlerinin iki ayağını kullanarak 205'leri sadece ön tarafından kaldırınca kapıların olması gerektiği pozisyondan farklı bir yere geldiğini görmek mümkün. Aracın gövdesi çok rijit değil...
  • Eğer bütçen sınırlı ve bir arabaya ancak 4500 ytl verebileceksen 205 alma..Çünkü bütcen sınırlıysa 205 e nasıl benzin yetiştireceksin.Malum benzin fiyatları tepede..1 senede arabaya verdiğin paradan fazlasını benzine harcarsın..Tabi bu kadar eski ve muhtemelen hor kullanılmış(205 spor ve deli bir araba) aracın sorun çıkarmadığını varsayıyorum..

O araç lpg ile bile en az 10 litre yakar..Ayrıca ilanda yakıt seçiminde benzin/lpg yi seçmiş ama detaylarda lpgli olduğuna dair bişey yazmamış..Bence o araç benzinli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxy007 -- 14 Eylül 2006; 11:33:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uno 60s yada 70s düşübmezmisin_?
  • ağrıtır
  • KARDES BUTCEN AZSA HIC GEREK YOK BENCE

BENDE 1983 MODEL JETTA VAR DİZEL DUSUNURSEN IRTIBATA GECERIZ
  • arkadaşım
    alacaksan 1.9 gti'sını al bence
    bizim arkadaşta vardı
    sonra sattı
    alet gerçekten çok güzeldi
    deli gidiyodu
    ama biraz fazla yakıyodu
    satarken de zorlandı
    ikinci el piyasası fazla yok bu araçların....
  • Dostum bence al az binersin öz binersin çok güzel kaçıyor bu alet
  • arkadaşım güzel araçlar ama başını ağrıtır ben 205 i çok araştırdım. 1.6 olsun 1.9 u olsun.. bunlarda AKIŞMETRE dedikleri bi alet var... çok narin bişey ve 205 lerde bunun sağlam olanını bulmak çok zor. Peugeot forumunda 205 sahiplerinin yazışmalarını okudum (ben de düşünüyordum 800 kp 136 hp deli gider diye ) sonra vazgeçtim. parçaları çok pahalı ve en kötüsü araçtan anlayan pek usta yok servisleri de dahil.... bütçeni biraz aşıp 106 lara falan bakarsan 93-94 model bunlarda sorun yaşamzsın sanırım. parça konusunda da sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum (yanılıyor da olabilirim) araştır almadan önce....

uno da güzeldir. ona da bak bence

bu arada link teki 205 çok kötü ancak bu kadar çirkin bi tampon koyabilirlermiş bence....
  • saolun beyler gercekten. bi araba almak istiorum ama ne oldugu konusunda bilmiorum. bazen kendimi eski kasa doganlara fln bakarken yakalıorum sizce şu eski kasa dogan nasıl?
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2779688
  • Şahsen pejo dan uzak dur hiç yanaşma .
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_kaan_

arkadaşım güzel araçlar ama başını ağrıtır ben 205 i çok araştırdım. 1.6 olsun 1.9 u olsun.. bunlarda AKIŞMETRE dedikleri bi alet var... çok narin bişey ve 205 lerde bunun sağlam olanını bulmak çok zor.

Katılıyorum... Eski tip klepeli bir debimetre bu araçlarda... Ayar tutturana kadar adamı öldürüyor...
  • öğrenci adamsın 4.5 milyarı anca külüstüre sahip olabilirsin onu da yürür vaziyette tutman için bi o kadar daha masraf yapman lazım. İyisi mi ya sen bu sevdadan vazgeç ya da 1-2 milyar daha koy şöyle ufak tefek 1000cc geçmeyen 2. el temiz bi araç bul.
  • 4500 param olsa alacagim tek araba golf 1 gti
  • 205 belki gelmiş geçmiş en çok sahip olmak istediğim arabadır ama onu bana sorun cıkartırmı diye düşünerek almaman lazım.. yani eğer tek kriterin buysa alma git uno falan al...ama seviyosan biraz nazını cekerim diyosan spor araba istiyosan al..

ama bu linkdeki gerçekten kötü one biçim tampon yaw şaka gibi
  • saolun beyler.çok yardımcı oldunuzzz. başka önerileriniz fln varsa dinleyebilirim tekrar tesekürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.