Şimdi Ara

Yardım 5800 Müzik dinlerken çıtırdı tıkırtı patırtı parazit kopma vs PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5800 v51 v50 veya cfw v20 v11 v10 vs olsun hepsinde müzik dinlerken kulaklıkta daha belirgin oluyo seste anlık takılma kopma kırılma çatırdı patırtı kırılma oluyor nedenini çözemedim arkadaşlar hafıza kartını değiştirdim , kulaklığı değiştirdim bir çok şey yaptım ama yok yine oluyor lütfen bana yardımcı olun kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ..

• ilginç yazılımla çözülecek bir sorun gibi gözükmuyor ama donanımsal bir arızada değil bu radyoda aynı şekildemi
  • Hard format attınız mı?Gerçi sorun donanımsal bir şeye benziyor ama yine de deneyin

Ve de yeni konu açacağınıza neden ana konuya sormadınız
  • Ana konu ?
    Radyoda olmuyor hard formatta attım ama yok aga cızırtı illa yapıcak arada yapıyo sinir ediyo adamı hiç başınıza gelmedimi arkadaşlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quad_erkan

Ana konu ?
    Radyoda olmuyor hard formatta attım ama yok aga cızırtı illa yapıcak arada yapıyo sinir ediyo adamı hiç başınıza gelmedimi arkadaşlar :(

senin şarkılarda bi problem olmasın
  • 700 tane şarkı var hepsindede mi olur başka 5800 da dinliyorum sorun yok ama benimkinde var hemde aynı şarkılar ..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quad_erkan

700 tane şarkı var hepsindede mi olur başka 5800 da dinliyorum sorun yok ama benimkinde var hemde aynı şarkılar ..:(

ses codeclerinde problem var sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyide tüm yazılımları denedim v50 v51 cfw v10 cfw v11 cfw v20 tüm modifiyelere rağmen yine aynı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.