Merhaba arkadaşlar.. 5800 v51 v50 veya cfw v20 v11 v10 vs olsun hepsinde müzik dinlerken kulaklıkta daha belirgin oluyo seste anlık takılma kopma kırılma çatırdı patırtı kırılma oluyor nedenini çözemedim arkadaşlar hafıza kartını değiştirdim , kulaklığı değiştirdim bir çok şey yaptım ama yok yine oluyor lütfen bana yardımcı olun kafayı yemek üzereyim arkadaşlar ..
ilginç yazılımla çözülecek bir sorun gibi gözükmuyor ama donanımsal bir arızada değil bu radyoda aynı şekildemi
Hard format attınız mı?Gerçi sorun donanımsal bir şeye benziyor ama yine de deneyin
Ve de yeni konu açacağınıza neden ana konuya sormadınız
Ana konu ? Radyoda olmuyor hard formatta attım ama yok aga cızırtı illa yapıcak arada yapıyo sinir ediyo adamı hiç başınıza gelmedimi arkadaşlar :(
quote:
Orijinalden alıntı: Quad_erkan
Ana konu ? Radyoda olmuyor hard formatta attım ama yok aga cızırtı illa yapıcak arada yapıyo sinir ediyo adamı hiç başınıza gelmedimi arkadaşlar :(
senin şarkılarda bi problem olmasın
700 tane şarkı var hepsindede mi olur başka 5800 da dinliyorum sorun yok ama benimkinde var hemde aynı şarkılar ..:(
quote:
Orijinalden alıntı: Quad_erkan
700 tane şarkı var hepsindede mi olur başka 5800 da dinliyorum sorun yok ama benimkinde var hemde aynı şarkılar ..:(