Şimdi Ara

Yardım 69.170.135.91 bu ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birgün siteme girdiğimdehttp://69.170.135.91/ bu na yöneliyordu sürekli ve hala devam ediyor.
    Bu nedir google da biraz arastırdım data base falan çökmüs falan filan cart curt gibin seyler vardı biri yardımcı olabilirmi? neyapabilirim? Site oldukca genisti epey urasmıstım icerigiyle en genis anime-lol-dota-wow-warcraft sitesi üstüne extradan seylerde vardı oyun tanıtımları dizi falan filan ama en genis dedigim kısımda harbiden en genisti o kadar emek harcamısken hepsinin elimden ucup gitmesini istemem

normalde sitem bu;
    wcgamers-forum.byethost22.com (domain aldım)
    simdi artık bu çıkıyor girdigimde;
    http://69.170.135.91/

• ben nie hep sordugum birsey hakkında yardım bulamıyorum ya daha hic sordugum birsey hakkında herhangi bir cvb veren dahi olmadı:S off
  • Valla ben forumun kullanıcı sözleşmesinde her sorunuza cevap almanız garanti edilir gibi bir ibare görmedim. Ayrıca hiçbir soruna yanıt alamamışsan bir dönüp kendine bak derim. Sorunlarını 100'lerce kişi okuduğuna ve ve 100'lerce kişinin her biri de kıt olmadığına göre senin derdini anlatmakla ilgili bir sorunun var. Hostu aldığın yerin forumu yok muydu güzel kardeşim? Oraya sormak gelmedi mi aklına? Sorununun zilyon tane sebebi olabilir. Kim nereden bilebilir? Hayret birşey ya.
  • arkadaş haklı,

sorununu anlatmışın ancak çözüm sunabilecek arkadaslar için yeterli bilgi yok
    tavsiyem hangi hosting firmasından aldın siteyi, hangi dilde, hangi server kullanılıyor, vs. gibi bilgileri sağlarsan yardımcı olacaklardır sanıyorum.

iyi çalışmalar
  • her sorunuza cevap almanız garanti edilir gibi bir ibare görmedim. bunu inkar etmedim
    derdimi uzun uzun anlatıyorum zaten...
    hostu aldıgım yer yabancı ve bunla ilgili bir konu acılmamıs daha önce ben acsamda bu ingilizce düzeyimle çok iyi derdimi anlatamam diye buraya sordum neticede bunla ilgili bir bölüm var donanim haberde ki tek benim aldıgım yerde olan birsey değil bir çok yerde görülmüs domain yada normal sitelerde internetten biraz baktım sormadan önce (çözüm yoktu malesef)

ve yeterli bilgi yok derken yazmadıgımı söledigin seyleri ; hangi hosting firmasından aldıgımı siteyi hangi dilde yazıldıgı(html) serverı bu sölediklerini zaten belirrtim.
  • Çeviri parasını alırım yalnız

Diyor ki, hatalı bir script, sunucu hatası, yasaklı anahtar kelime kullanımı yani 404 ve 403 gibi sunucu yanıtları dışında herhangi bir hata oluşması durumunda, bu ip adresine yönlendirme gerçekleşiyormuş. he bu arada bir başka ihtimal de sunucuda malware bir uygulama olabileceği yönünde. yani en başında da dediğim gibi zilyon tane neden olabilir. sorunun muhattabı olarak da süreklihttp://byet.org/premiumsupport/ adresi gösteriliyor.
  • vay saolasın:)

Bu durumda benim yapabilecegim birsey yok demi beklemekten baska (sunucudan dolayıysa yakında düzeltirler (gerci baska byethost22 sitelerine baktım calısıyor bu yüzden sunucudan dolayı oldugunu sanmıyorum ama nese)

Ben bir su support seyini bir kurcıklayım umarım hallederim.

Ceviride ücreti ile ilgili bir ara ödeşiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: impexlord

arkadaşlar birgün siteme girdiğimdehttp://69.170.135.91/ bu na yöneliyordu sürekli ve hala devam ediyor.
    Bu nedir google da biraz arastırdım data base falan çökmüs falan filan cart curt gibin seyler vardı biri yardımcı olabilirmi? neyapabilirim? Site oldukca genisti epey urasmıstım icerigiyle en genis anime-lol-dota-wow-warcraft sitesi üstüne extradan seylerde vardı oyun tanıtımları dizi falan filan ama en genis dedigim kısımda harbiden en genisti o kadar emek harcamısken hepsinin elimden ucup gitmesini istemem

normalde sitem bu;
    wcgamers-forum.byethost22.com (domain aldım)
    simdi artık bu çıkıyor girdigimde;
    http://69.170.135.91/

siteniz yüksek trafik filan aldı mı son günlerde?

• tam simdi 3 dk önce kendi kendine düzeldi^^ İlgilendiğiniz için hepinize çoook teşşekkürler...

Ya en kısa zamanda domainden kurtulcam ya acayip strese soktu beni bu olay..

O trafilten bahsetcek olursak 1 saatte 4 kisinin 300 konu actığını gördüm bazen ( hepside reklam spawn ) Scott Tucker diye bir tarikatımsı bir reklam örgütümüdür nedir 100 lerce kisi reklam vermeden önce onu yazıyorlar basına falan
    Atıyorum mesela ;
    Scott Tucker - vlavla movie falan gibi

Domain site ya ordan mı görüyorlar artık bu siteyi bilmiyorum ama site öle tanınan bir site değil ne google da tanıttım ne robot yaptım ne meta tag.

(siteyi acanda ben değildim zaten bana sorulmadan karar vermisti arkadas(2 kisi ilgilenecektik) ha anıl bak actım bir yerden al link dedi^^) O yüzden pekde bir bilgim yok byethost ile ilgili..

• quote:

Orijinalden alıntı: impexlord

tam simdi 3 dk önce kendi kendine düzeldi^^ İlgilendiğiniz için hepinize çoook teşşekkürler...

Ya en kısa zamanda domainden kurtulcam ya acayip strese soktu beni bu olay..

O trafilten bahsetcek olursak 1 saatte 4 kisinin 300 konu actığını gördüm bazen ( hepside reklam spawn ) Scott Tucker diye bir tarikatımsı bir reklam örgütümüdür nedir 100 lerce kisi reklam vermeden önce onu yazıyorlar basına falan
    Atıyorum mesela ;
    Scott Tucker - vlavla movie falan gibi

Domain site ya ordan mı görüyorlar artık bu siteyi bilmiyorum ama site öle tanınan bir site değil ne google da tanıttım ne robot yaptım ne meta tag.

(siteyi acanda ben değildim zaten bana sorulmadan karar vermisti arkadas(2 kisi ilgilenecektik) ha anıl bak actım bir yerden al link dedi^^) O yüzden pekde bir bilgim yok byethost ile ilgili..

buna sevindim 300 konu yüksek trafik oluşturmuş olabilir mi ki? :))

• 1 saatte 300 konu olabilir belki bilmem
    Şimdi 870 tane falan öle tip üyeyi silecem biraz rahatlar böle gereksiz reklamlardan falan ama tabi hala bu domain ile iğne ucundayım.
    Bir arkadaş mesaj atmıs cvb verdigimde veremedim GSM gerekli dedi:S eskiden yoktu bu ya donanım haberde:p atamadım msj burdan yazayım biraz genel olarak o yüzden...

Ya normal domain olmayan bir yere geccem bir kactanede aday cıkardım geçme yeri ile ilgilide ben siteyi oldugu gibi nasıl aktara bilirimki?
    Aynı tasarım
    Aynı düzen
    Tüm konular tüm üyelerin yazdıgı mesejlar ilen hepsi oldugu gibi
    Bu sanırsam olmuyor demi oldugu gibi tüm herşeyi aktara bilme yok heralde böle bir dünya..
    Varsa söleyin lütfen..:)

Sitenin veri tabanını indirdim 1.5mb lık ultra sıkıstırılmıs bir rar tıklandıgında acılmıyor (birlikte açtan not defterinde acıyom) oldukça kalabalık olsada bu istedigim sey değil.. yani..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.