Bildirim
Yardım !! Açıkta mı kaldım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence kalmazsın hocam ama çok riskli iş yapmışsın -
Evet biraz riskli oldu ama yazacak içime sinen başka bir yer yoktu.Mecbur kaldım diyebilirim.Umarım kalmam :( -
Hocam iyi etmişsin. Bende tm3 18kdayım. Saçma sapan hukuklar geliyor sadece dokuz eylülü yazdım başa. Diğerlerini istemiyorum mezuna kaldım büyük ihtimal. Dediğin gibi içime sinmiyor benim de -
Hocam zaten mezunum ben. Kalırsam 3. senem olacak. Zaten çalışamıyorum doğru dürüst. 3. senemde ne yaparım bilmiyorum :( -
yerleşirsin bence -
Gelir hocam. Rahat ol. Yolun açık olsun şimdiden. Hiç korkma ikisine de yetiyor zaten sıralaman. Yükselmez sıralamalar. -
Rahat olamıyor insan bir türlü . Çok teşekkür ederim bu arada sizin de gönlünüze göre olur her şey umarım. -
umarım yerleşirim :( -
Ben de teşekkür ederim hocam -
kalmazsın -
insaat gelir ho -
İkisi tam sınırda cidden risk işi -
mezuna kalmak istemiyorsan neden böyle bir risk aldın ki hocam.. -
inşaat gelir bence -
iktisat neden ? -
Aslında tam olarak bilmiyorum ama çalışacağımdan emin değilim. Bu sene de çalışmadım , bilmiyorum. -
Kendimi çok fazla geliştirebileceğim alanlardan birisi. Tmci değilim zaten edebiyat netim 22 filan.Odtü iktisat matematik ağırlıklı olduğu için ve matematiğime güvendiğim için iyi şeyler başaracağımı düşünüyorum. Kayabileceğim alanlar çok fazla olacak ve asıl ilgi alanlarımla birleştirebileceğimi düşündüm. O yüzden iktisat yazdım. -
umarım kalmazsın dostum -
DeuHukuki cok mu iyi saniyosun?
Benzer içerikler
- sdü whatsapp grubu
- fizik yapamıyorum
- dönem ortasında okul dondurulur mu
- testlerde çok yanlışım çıkıyor ne yapmalıyım
- aritmetik ortalama geometrik ortalamaya eşitse
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X