Şimdi Ara

Yardım acil (asus msi toshiba seçimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilgisayar alacağım bi hafta içinde almayı düşünüyorum aslında asus N56vz düşünüyordum birçok sorunu çıktı . bana ona denk 8 gb ram ekran kartı en az Gt65m olan bilgisayar önerir misiniz acil-- bütçe 3000e kadar --
    ayrıca vatan comp. gittigimde bana toshiba p855 önerdiler ekran kartı HD7670 bana bu ekran kartıyla gt 650M i kıyaslar mısınız ve İ7 ile Amd arasında sorun olur mu
    MSİ ge60 da olabilir ama MSI a kırık oyun veya solidworks yüklenemiyor mu vatanda ki adam öyle söyledi Apple gibi dedi
    şimdiden teşekkürler

not: asus n56 vz de ses problemi var deniliyor çok mu kötü ?

• Çizim programları kullanacaksanız 15.6" ekran ve FullHD çözünürlükte sıkıntı oluyor.Aşağıdaki Samsung'u öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np550p5c-s03tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gt650m-156-dvdrwbr-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61989

gt650, 7670'den çok daha iyidir.
    O Toshiba da çok pahalı.
    İstediğinizi yüklersiniz,adam neden öyle demiş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 15 Eylül 2012; 23:06:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Çizim programları kullanacaksanız 15.6" ekran ve FullHD çözünürlükte sıkıntı oluyor.Aşağıdaki Samsung'u öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np550p5c-s03tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gt650m-156-dvdrwbr-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61989

gt650, 7670'den çok daha iyidir.
    O Toshiba da çok pahalı.
    İstediğinizi yüklersiniz,adam neden öyle demiş anlamadım.

AutoCaf ve Solidworks kullanacağım.Bu samsung modeline bakıyordum ama samsung'u önermeyenler oldu yani asus N56 mı dediğiniz samsung mu sizce hangisini almak mantıklı ?
    Samsungun ısınma sorunu var mı oyunlarda vb

• Samsung'ta ısınma sorunu yok.
    n56vz'nin de ekranı Full hd ve çizim programlarında sorun yaratıyormuş.
    Bu yüzden Samsung'u öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Samsung'ta ısınma sorunu yok.
    n56vz'nin de ekranı Full hd ve çizim programlarında sorun yaratıyormuş.
    Bu yüzden Samsung'u öneririm.

peki teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.