Ben 2 takım Alpine Spr-17s almayi dusunuyorum bu componentlari dinleyen varsa nasıl olduklarini bana soyleyebilecek goruslerni bildirebilecek arkadaslar yazarsa cok sevinirim. Bilgisi olan yorum yapabilecek arkadaslarda yazarsa sevinirim
ozellikleri : Power Handling CEA-2031 Power Rating: 110 Watts Power Handling Capacity (RMS): 110 Watts Power Handling Capacity (Peak): 330 Watts General Frequency Response: 65Hz - 27kHz Impedence: 4 Ohms Sensitivity: 87dB / W(1m) Crossover Network Grade: Professional Grade Network Case Design: Sleek Crossover Case Attenuation Control: 7-Level Tweeter Attenuation Mounting: Shallow Mounting Design Tweeter Tweeter Type: Bright, Crisp 1'' Ring Tweeter with Resonance Absorber Mounting Design: Shallow Mounting Design Application Type / Design Detail: External / Swivel Tweeter Mounting Kit Magnet Material: Ultra Low Distortion Magnet Design Woofer Dustcap Detail: Kevlar Reinforced, Phase Integrated Dustcap Cone Material: Varnish Multi-Layer Cap & Cone Motor Technology: Linear Drive Technology Voice Coil Type: Large Square-Wire Short Voice Coil Cooling: Optimized Air-Flow Design Magnet: High Grade Strontium Magnet Mounting: Shallow Mounting Design Frame: Rigid Custom Cast Aluminum Frame Mounting Adapters: Mounting Adapter Kit Included
simdiden değerli görüsleriniz icin tesekkurler
Sıkı componenetler...
İyi beslediginiz taktidir gayet iyi verim alırsınız.. ses kaliteisde gayet yüksek .. zaten alpineın üst serilerinden ... Genel karakter olarakta sert değiller (bence)... ama dişli anfi istediklerine dair yazılar okumuştum ..
cevabın icin cok tesekkur ederim. componentler cok guzel bugun bitti takılmasi 2 takım taktırdım ve sesi yaşıyorsunuz resmen şarkıları tizleri okadar dogallarki hicbir abarti yok ve mukemmel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme