Arkadaşlar code bilmiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşkler. BLAUPUNKT RCD 300 seri no:VWZ1Z2C6024843
Hocam onun programı var, oraya seri noyu yazıyorsunuz ve kod elinizde Eğer code girmeyi başaramassanız seve seve yardımcı olurum size
code bulsam girmek kolay quote:Orjinalden alıntı: Combo_GTS Hocam onun programı var, oraya seri noyu yazıyorsunuz ve kod elinizde Eğer code girmeyi başaramassanız seve seve yardımcı olurum size
quote:Orjinalden alıntı: TLGKOC Arkadaşlar code bilmiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşkler. BLAUPUNKT RCD 300 seri no:VWZ1Z2C6024843 aracın kendi evrakları, kullanma klavuzları ve garanti evrakları duruyor ise orda ve yahuut ruhsat içerisinde bir kart üzerinde olur olur genelde
opel servisimi?sanırım opel vw satın aldı haberimiz olmadı quote:Orjinalden alıntı: Combo_GTS Tanıdığın bi opel servisine gidicn, ordan çözcekler başka yolu yok kardeş
quote:Orjinalden alıntı: TLGKOC Arkadaşlar code bilmiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşkler. BLAUPUNKT RCD 300 seri no:VWZ1Z2C6024843 merhaba sızın cıhaz serı nodan kod olmaz eeprom program yapılarak açılıyor şifre BLAUPUNKT yetkılı servıse getir 15 dakkada açsınlar iyi akşamlar