Şimdi Ara

YARDIM--- AMD Ryzen 9 3900X için anakart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlerden pek anlamıyorum,bilen arkadaşlar hem maliyet hem kalite olarak düşük orta ve yüksek seviye anakatt tavsiye edebilirmisiniz?
    Asus TUF Gaming X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 var ama fiyatı 2200 tl açıkcası biraz tuzlu geldi,şimdiden teşekkür ederim...

• Yüksek işlemci için düşük seviye anakart olmaz daha doğrusu önerilmez tuf serisi için bile tuzlu diyorsanız diyecek bişey yok 3900 işlemci için genelde tuf tan daha kaliteli anakart önerilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B550 TUF Gaming.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x570 yongaya gerek yok Msı b550 tomahawk al arkana yaslan
  • Yanlıs olmasın Youtube da bakarsınız ModartPC Levon un incelemesi vardı Sanırım B550 Aourus Master idi orada X570 de 70C lerde calısan VRM ler burada 43C de calısıyor gibi bir Cumle kurmustu.Bu B550 Chipset gercekten cok klas bir chipset hele de pahalı modellerini alırsanız son derece iyi gozukuyor.

B550 Aorus Ultra,Master, Asus B550E Strix, Asrock B550 Taichi ,MSI B550 Unify gibi modellerde herkesin cok iyi sonuclar alacagını dusunuyorum.
    B550 Tomahawk 1550TL idi sanırım ve ustu her Anakartta cok iyi sonuclar alınır diyorum.

Eger uygun fiyata bulunursa da Asus Strix X570F- X570E , MSI X570 Unify, Gigabyte X570 Aorus Master,Ultra ve Asrock X570 Taichi nin de son derece iyi olacagını dusunuyorum.

Bence kaliteli anakart isteniyorsa giris Tomahawk ile yapılmalı ve ustu acıkcası butcem olsaydı B550E Strix ya da X570E Strix alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.