Şimdi Ara

yardım arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sizlerden bir yardım istegim var ilgilenirseniz sevinirim...

sorun su :

zoom marka tek portlu modemim var ve switch baglantısı ile iki bilgisayarda net kullanıyorum

gecen ay adsl baglantımı 3 gb sınırlıdan sınırsıza cevirttirdim . fakat su son 20 gun icerisinde nete baglanmak istedigimde tam olarak sinyal alamıorum yani link lambası sonuyor baglantı kopuyor. hele bir de mesela bazen nete sorunsuz giriyorum fakat msne girmek icin uzerine cift tıkladıgımda bile baglantı kopuyor.
    modemim arkasından kabloları cıkartıorum o sekilde bile baglantı gelmior yani link lambası yanmıor acaba sorun nerede olabilir

1 . modem bozuk olabilirmi?
    2 . switch bozuk olabilirmi?
    3 . acaba tarifemi degistirdigim icin baglantıdamı bir sorun var?? yardımcı olabilirseniz sevinirim....

• 3gb diye bir hız çeşidi yok 4gb demek istedin galiba. Sorun sonradan oluştuysa bence santrale olan uzaklığından dolayı o hızı telekom sana veremeyebilir bu sebepten bağlantın kopuyordur muhtemelen, tarife değiştirerek (hızı azaltarak) sorunun çözülür sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 5 Kasım 2007; 19:42:36 >
  • sanırım yanlıs okumussun 3 gb sınırlı kotadan sınırsız kotaya yani 3 gb 1028 den sınırsız 1028 e gectim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    12 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.