Şimdi Ara

YARDIM!! AYRILIK ACISI((BÜYÜK))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sevdiğim kızdan tüm cesaretimi toplayıp ayrıldım çünkü herşey kötü gidiodu..hergün her saat kavga ediyoduk o sıkıldım bende sıkıldım dioduk...En sonunda dün ayrıldık bugün aradı barışalım ben sensiz yapamam dedi.şimdi ben yine ayrıldım ama ayrılmayı hiç istemiodum yaaa..ben onu başkasıyla görürüsem dayanamamnolur yalvarıyorum yardım edin yaaaa........

• guzin abla lazım tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİAT_ci

Arkadaşlar çok sevdiğim kızdan tüm cesaretimi toplayıp ayrıldım çünkü herşey kötü gidiodu..hergün her saat kavga ediyoduk o sıkıldım bende sıkıldım dioduk...En sonunda dün ayrıldık bugün aradı barışalım ben sensiz yapamam dedi.şimdi ben yine ayrıldım ama ayrılmayı hiç istemiodum yaaa..ben onu başkasıyla görürüsem dayanamamnolur yalvarıyorum yardım edin yaaaa........

Düşün kardeşim kavga nedenleriniz incir çekirdegini dolduruyormu,dolduruyorsa kaderine razı ol eger doldurmuyorsa git barış..amaa...aranızda sorun gördügünüz şeyleri konuşarak halletmeye çalışın,ne onun kafasında nede senin kafanda asla soru işareti kalmasın,aranızda gizli saklı olmasın...bi ilişkinin yürümesinin en iyi ilacı sabırlı ve birbirine saygılı olarak oturup konuşarak sorunları halletmek...şunu asla unutma birbirinize olan saygınızı asla yitirmeyin...saygı yoksa hiçbirşey yok...her günün sevgi dolsun...

• Bence neden kavga edip birbirinizi kırdıgınızın gercek sebebeini bulun ve bunu kendinize itiraf edin..
    Belkide ikinizden biriniz diğerini gercek anlamda sevmiyor ve şartlar geregi bu ilişkiyi devam ettiriyordu.. Gercek anlamda sevip sevmediğinizi iyi sorgulayın.. sevgi varmı yokmu ?
    gecmiş olsun arkadaşım
  • kardeş ağlamaya bende ayrıldım ama ağlamıyom

• bi şans ver onada kendinede
    quote:

Orjinalden alıntı: FİAT_ci

Arkadaşlar çok sevdiğim kızdan tüm cesaretimi toplayıp ayrıldım çünkü herşey kötü gidiodu..hergün her saat kavga ediyoduk o sıkıldım bende sıkıldım dioduk...En sonunda dün ayrıldık bugün aradı barışalım ben sensiz yapamam dedi.şimdi ben yine ayrıldım ama ayrılmayı hiç istemiodum yaaa..ben onu başkasıyla görürüsem dayanamamnolur yalvarıyorum yardım edin yaaaa........

• Bizde kavga ediyorduk. Benim hoşumada gidiyordu kavga etmek.Ama onun hoşuna gitmiyordu.Şimdi başka biri ile evli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En guzelini yapmissin. Bir kere saygiyi kaybetmissiniz, ne geregi var birlikte yasamak icin cabalamaya. ilerde birbirinizi yer dururdunuz artik. Sevgide bir yere kadar yani.
  • kardeşim ayrıyken de üzülürsün birlikteyken de üzülürsün ama en doğrusunu yapmışsın aynı şeyi yakın zamanda ben yaşadım yavaş yavaş atlatırsın kızla hiç görüşmemeye bak
  • arkadaşilar sorun çözüldü birbirimize son bi şans daha werdik..bakalım sonu nolucak??HEPİNİZE YARDIMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER..
  • Dostlar HORT:)Ben burada bahsi geçen arkadaştan ayrıldım 9 Mart 2007'de yeni bir ilişkiye başladım ve hala onunlayım ve çok mutluyum:)

Yıllar sonra bu konuyu görünce çok duygulandım o yüzden hortlattım bu konuyu,kusura bakmayın,iyi geceler herkese....
  • 2007'de başladığım o ilişki, evlilik ile noktalandı. Şimdi 4 ve 1 yaşlarında iki oğlumuz var. Yaşım 34:) Vay be!! Eskilerden kimse var mı acaba?

• onur.citak kullanıcısına yanıt
    Vay be evlendin demek. Mutluluklar dilerim, bunca zaman gecmis. Insana simdi bunlar guzel bir ani olarak kaliyor ve gulup geciyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onur.citak kullanıcısına yanıt
    Mutluluklar hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.