Şimdi Ara

Yardım Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 mb sınırsız tarife kullanıyorum. Fakat hızım iyi mi kötü mü bir anlasam daha memnun olacakğım Evde bu sıra pek duramadığımdan dolayı açıkcası anlıyamıyorum. Ping değerlerim nasıl arıza kaydı vermem gerekir mi ?

Yardım Beyler

• şu an telekomun sorunları yüzünden verimli kullanamıyoruz malesef dalgalanma var hatlarda bende 5mbit sınırsız kullanıcısıyım bu aralar sıkıntılı
  • Yurtiçine göre fazla değil fakat biraz yüksek, ama şu günlerde ttnetin genel sorunu nedeniyle arıza kaydı verseniz bile bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Herkeste ping sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Yurtiçine göre fazla değil fakat biraz yüksek, ama şu günlerde ttnetin genel sorunu nedeniyle arıza kaydı verseniz bile bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Herkeste ping sorunu var.

Hocam peki line quality neye göre değişiyor. Şimdi test ettim ping düşük olmasına rağmen line quality F

Yardım Beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pious

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Yurtiçine göre fazla değil fakat biraz yüksek, ama şu günlerde ttnetin genel sorunu nedeniyle arıza kaydı verseniz bile bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Herkeste ping sorunu var.

Hocam peki line quality neye göre değişiyor. Şimdi test ettim ping düşük olmasına rağmen line quality F

Yardım Beyler

Dikkatimi çeken başka bir nokta speedtest ile pingtestte ki değerler niye farklı çıkıyor?

Yardım Beyler

• Line Quality F için şu konuyu inceyebilirsiniz,http://forum.donanimhaber.com/m_43847659/tm.htm

İkisi arasında farklılık olmasının nedeni ikisininde ayrı testler olması. Ping test, hattınızın tepkime süresidir, yani örneğin online oyunlarda karşılıklı gecikmeleri ölçüyor. Ne kadar azsa o kadar iyidir bu değerler. Kabaca böyle.

Speedtest olansa (4.87MB/s yazan) internet hattınızın bağlantı hızıdır. 5Mbit internete göre download hızı güzel. Hiç bir türlü problem yok yani internetinizde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.