Şimdi Ara

YARDIM! BİLGİSAYARIMDA “i” DİYE BİR KLASÖR VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. iphone kullandığım için birsürü yedekleme programı kullanmıştım bilgisayarıma fotoğraf atmak için. Hepsini sildikten sonra bilgisayarımda “i” diye bir klasör oluştu ve ben telefonu bilgisayara bağlamasam da fotoğraflarım bilgisayarıma gidiyor. Klasörü siliyorum, tekrar klasör oluşuyor. Kafayı yemek üzereyim, nolur yardım edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lütfen yardım edin

• Bir program telefonundaki fotolari bilgisayarina senkronluyor olabilir. onu bulup ya ayari kapatir ya da kaldirirsan sorun cozulur buyuk ihtimal. Nasil deme bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O programları telefondan sildim önce. Sonra da bilgisayarımda programı kaldır deyip kaldırdım. Şu an hiçbir program yok yedeklemeyle ilgili ama hala devam ediyor bu, anlamadım :( korkuyorum durmuyor :(

• telefonu taktığınız anda görev yöneticisinden hareketlenen birşey var mı bir bakın ona. eğer yapamam derseniz bir yerde kahve içerek yardımcı olmaya çalışayım
  • Görev yöneticisine nerden bakıcam?

• Bu arada, telefonu takmasam da yedekliyor, dün çektiğim bir fotoğrafı bugün bilgisayarda buluyorum direkt. Telefonu bağlamasam da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itool olabilir
  • Onu hiç indirmemişim. Box ve SHAREit indirmişim. İkisini de hem telefondan hem bilgisayardan kaldırdım ama olmuyor düzelmiyor

• Bulut (iCould) üstünden telefonunuzdaki resimlerle o klasörü eşitliyordur. iCould senkronizasyonunu kapatmayı deneyin. iPhone'un en sevmediğim tarafı kontrolsüz işler yapması.
  • Çok teşekkür ederim, bu hiç aklıma gelmemişti. Nerden kapatıcam tam olarak? Nolur işe yarasın 🙏🏻😭

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.