Şimdi Ara

Yardım bölümünü bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım bölümünü bulamadım öncelikle kusura bakmayın. 2 kere özelmesaj 2 kere forum destek bölümüne mesaj attım.

İyi bir izleyiciyim ve 7 senedir sizi takip etmekteydim.

Lütfen beni silin bir daha sitenize girmeme kararı almak üzereyim.

Tabi ben kimsenin umrunda olmam. Ama neden 1 kişi kaybedesinizki...

Ne desteğe bakılıyor nede özel mesajlarıma bakılıyor lütfen ya yardmcı olun yada beni kaldırın silin yada ne isterseniz onu yapın.

Sağolun gerçekten beni sitenizden bıktıttırdınız.

Not: Sıkıntım şudur ki; hangi altforuma girersem gireyim Profil sayfasına yönlendiriliyorum. Sinirden bilgisayarımı kıracaktım

• Merhaba

Bu kararı niye aldınız girmeyin bitsin.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun içinde cevabı var sanırım ama dahada açıklama isterseniz;

Hangi alt bölüme tıkladıysam profil sayfasına yönlendirildim ve hala forumda değil olarak görünüyorum bendendir dedim Chrome'dan girdim yine aynı yine bendendir dedim firefoxtan girdim yine aynı en sonunda sabır taşım çatladı (eh herkezde Eyüp Sultan sabrı yok) aynı zamanda yöneticimize yada admine 2 özel mesaj 2 Forum Destek hattına mesaj attım.

Kusura bakmayın tekrar kimse benle uğraşacak değil yada okadar üyenin arasından benim mesajımı seçecek değil ama Admininde Yönetcileri yokmu?

Başı ağrıttıysam sürç-i lisan ettiysem affola.

Belki çok sinirden tekrardan affola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semprass

konunun içinde cevabı var sanırım ama dahada açıklama isterseniz;

Hangi alt bölüme tıkladıysam profil sayfasına yönlendirildim ve hala forumda değil olarak görünüyorum bendendir dedim Chrome'dan girdim yine aynı yine bendendir dedim firefoxtan girdim yine aynı en sonunda sabır taşım çatladı (eh herkezde Eyüp Sultan sabrı yok) aynı zamanda yöneticimize yada admine 2 özel mesaj 2 Forum Destek hattına mesaj attım.

Kusura bakmayın tekrar kimse benle uğraşacak değil yada okadar üyenin arasından benim mesajımı seçecek değil ama Admininde Yönetcileri yokmu?

Hocam tablet sürümden deneyin veya beta.donanimhaber.com dan deneyin yani şuan bende ve diğer üyelerde sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

konunun içinde cevabı var sanırım ama dahada açıklama isterseniz;

3 mesajla 7 senedir öylemi , gercekten ilginc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi nasıl anlatsam ne desem. Ben izleyiciyim pek mesaj yazmayı sevmem. ona bakarsan X bir sitede 11 yıl oldu
  • quote:

Ya şimdi nasıl anlatsam ne desem. Ben izleyiciyim pek mesaj yazmayı sevmem. ona bakarsan X bir sitede 11 yıl oldu

sadece izlemekle olmaz konu acın , yorum yapın hem insanları böyle daha rahat gözlemler ve tanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.