Şimdi Ara

Yardım! Brava SX ile ELX arasındaki farklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Ben brava elx almayı düşünüyorum.
    Benim bildiğim kadarıyla elx'de çift hava yastığı standart, ABS ve EBD Opsiyonel olarak bulunuyor; sx modelinde ise tek hava yastığı var bundan dolayı da göğüs biraz farklı.
    Bu sebeplerden dolayı elx almayı düşünüyorum ama bazı sx modellerinde çift hava yastığı + ABS+ EBD olduğu yazıyor. Bu olabilir mi yoksa yanlış yazılmış ilan mı?
    İkinci olarak sx modellerinin Türkiyede montajlandığını, elx'in ise ithal edildiğini duydum. Böyle bir şey var mı? Çift hava yastığı, ABS EBD olan sx modelleri de mi türkiyede montajlanmıştır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Brava SX ile ELX Arasındaki Farklar

Fiat Brava'nın SX ve ELX donanım seviyeleri arasında aşağıdaki farklılıklar bulunur:

Ekipman Farkları:

• ELX, SX'e kıyasla klima, elektrikli camlar ve merkezi kilitleme gibi ek standart özelliklere sahiptir.
    • ELX ayrıca yan hava yastıkları, alaşım jantlar ve deri direksiyon simidi gibi gelişmiş güvenlik ve konfor özellikleri sunar.

Motor Farkları:

• Hem SX hem de ELX, 1,6 litrelik benzinli bir motorla donatılmıştır.
    • Ancak ELX'in motoru, SX'in 103 beygir gücüne ve 145 Nm torka sahip motoruna kıyasla 120 beygir gücü ve 160 Nm tork üretir.
    • Bu, ELX'e SX'e göre daha iyi performans ve hızlanma sağlar.

Estetik Farklar:

• ELX, SX'e kıyasla daha sportif bir görünüme sahiptir.
    • ELX'in dış kısmında gövde rengi tamponlar, yan etekler ve spoiler bulunurken, SX'te bunlar bulunmaz.
    • ELX ayrıca daha büyük alaşım jantlara sahiptir.

Fiyat Farkı:

• ELX, daha fazla özelliğe ve daha güçlü bir motora sahip olduğundan, SX'e kıyasla daha yüksek bir fiyata sahiptir.

Sonuç olarak, Fiat Brava SX ve ELX, ekipman, motor ve estetik açısından farklılık gösteren iki donanım seviyesidir. Hangi donanım seviyesinin sizin için doğru olduğunu belirlemek, bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlan yanlış değil adam sallamıyorsa tabii,benim SX imde de bunlar var.Türkiye'ye ilk giren parti içinde SX ler de var ,İtalyanları şasi numaralarının ZFA ile başlamasından tanıyabilirsin.

Bu linkte özellikleri var.http://www.sadikoglu.info/brava/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 27 Eylül 2010; 14:36:03 >
  • benim bildiğim elxlerde çift hava yastığı otomatik klima abs standart sxlerde opsiyonel bide gögüs farkı var.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • slm arkadaşlar bende yeni brava cı olarak aranıza yeni katıldım.doğandan sonra brava bana limuzin gibi geldi otobanda konforundan sessizliğinden uykum geldi hızına alışamadım hızını hissettirmiyor radar korkusu oldu içimde.bazı sorularım olacak araç benzinli lpg tavsiye edermisiniz?araçta imbolaser var anahtarı nasıl çoğaltılır diğer kahverengi anahtarı yok.yardım ederseniz sevinirim
  • Yörükefe48 sorunuzun esas yeri yukarıdaki Brava&Marea forumudur orada tekrar sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.