Şimdi Ara

YARDIM... Çarkçılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi 3-4 ay önce sanırım yağçılıkla ilgili birtakım bilgileri buradan edinmiştim şimdi 2 aylık yağcıyım önümde daha 6 ay var :)

Konuya gelirsek işi ortamı gördüğüm kadariyla sevdim alanımda yükselmek istiyorum Allah izin verirse 3.çarkçı 2.çarkçı başçarkçı ve bunu nasıl yaparım diye size danışayım dedim.düz lise mezunuyum 4 yıllık gemi makinaları işletme mühendisliği okumam gerekiyor sanırım
    Şimdi bu bölümü kazanabilmem için üniversite sınavlarına hazırlanırken hangi kitaplara çalışmamlazim ve bü bölümle ilgili hangi kitapları alıp önden bi göz gezdirip çalışsam bilmiyorum bir bilen beni bilgilendirirse sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-ŞHERİF-_- -- 1 Şubat 2016; 22:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aktif olarak calisiyormusun su anda . Hayirli olsun bu arada yas kac ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmchee X kullanıcısına yanıt
    Evy hayırlısıyla tamamlıcam inş kontratı Tam 51 gündür gemideyim suez kanalında gemiye katıldım djibouti ye buğday bıraktık şimdi rusyadan buğday aldık onuda yemene götürüyoruz yaş 23 biliyorum üni için geç kaldım ama ömür daha bitmedi geç olması hiç olmamasından iyidir yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -_-ŞHERİF-_-

Evy hayırlısıyla tamamlıcam inş kontratı Tam 51 gündür gemideyim suez kanalında gemiye katıldım djibouti ye buğday bıraktık şimdi rusyadan buğday aldık onuda yemene götürüyoruz yaş 23 biliyorum üni için geç kaldım ama ömür daha bitmedi geç olması hiç olmamasından iyidir yani :)

Öncelikle geç diye bir şey yok.
    Bu süre zarfında sen mesleğinin detaylarını öğrenmeye bak.
    Para da biriktirmiş olursun.
    Bunun için özel üniversiteler ve kurslar var. Orada başarabilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-ŞHERİF-_-

Kardesim hayirli olsun.. Şimdi basitce bir hesap yapalim yaş 23.. gemiden indin 1sene universiteye hazirlandin direk girdin diyelim yas 24 mezun oldun 28... staj 12 ay olur o zaman 1,5 sene stajla gecti .. 30 yasinda ehliyeti aldin uzakyol vardiya muhendisi olarak.. (30 yasina kadar geçimini saglayacak kadar bir gelirin varsa eyvallah..) sonrasina gelelim.. durmadan mola vermeden calistin 2. lik icin 36 ay sinaviydi izniydi derken 4-5 sene gecti.. oldun mu 34-35 bi okadarda bas muhendislik icin oldun mu 40?? Bu arada evlencen cocuk yapcan filan;) hangi ara hayati yaşıcan?? Para icin yapacaksan bunlari dur bi düşün, para her zaman lazim bu meslegi zor birakirsin.. Cevremdeki herkes nasil yaparim da denizden kurtulurum hesabi yapiyor.. Benden sana bi abi nasihati.. Allah Selamet Versin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Emrahgms kullanıcısına yanıt
    Abi durumu çok iyi özetlemişsin valla. Bu işi sevdim yapmasına yaparımda ömrümü denizde harcıyorum ailemden ayrı kalıyorum çalış çalış inene kadar kendin için hiçbişey yapamıyorsun adeta köle gibiyim burda :)
    Şimdi bu mesleğim gene elimde sıkıştımmı çıkarım gemiye ama ben başka bi üni. Bölümü gözüme kestirdim (Dijital oyun tasarımı lisans programı) severek sıkılmadan yapabileceğim bir iş bu konuda ne düşünüyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Harcı Yardım!
    4 yıl önce açıldı
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.