Bildirim
Irağa nasıl gidilir? Yardım Lütfen
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
araba
uçak
yürüyerek
at arabası
at
motor
bisiklet
balon
blink dagger
scrool of escape
boots of travel -
Terörist gibi giyin yollarına gül dökerek özel uçakla gönderirler.quote:
Orijinalden alıntı: insan.
araba
uçak
yürüyerek
at arabası
at
motor
bisiklet
balon
blink dagger
scrool of escape
boots of travel -
quote:
Orijinalden alıntı: cantenekeci
Arkadaşlar ben ırak kerkük kuzey ırağa araba ile gideceğim pasaport falan tamamıyla herşeyi söylermisiniz birde nerden temin edilcek noktaları,ve toplam harcanacak bütçe.Kusura bakmayın hiç yurtdışına giden tanıdığım yok ve bende gitmedim.
ırağa pasaportum olsa bile kaçak giderim normal gidiş rusyaya sevgilinle gitmek gibi birşey olur herhalde -
Kurtlar Vadisi Irak filmini izlemenizi tavsiye ederim hocamquote:
Orijinalden alıntı: oozgur16quote:
Arkadaşlar ben ırak kerkük kuzey ırağa araba ile gideceğim pasaport falan tamamıyla herşeyi söylermisiniz birde nerden temin edilcek noktaları,ve toplam harcanacak bütçe.Kusura bakmayın hiç yurtdışına giden tanıdığım yok ve bende gitmedim.
ırağa pasaportum olsa bile kaçak giderim normal gidiş rusyaya sevgilinle gitmek gibi birşey olur herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: OmerOzgur1
quote:
ırağa pasaportum olsa bile kaçak giderim normal gidiş rusyaya sevgilinle gitmek gibi birşey olur herhalde
ciddimisin ?Resmen arabayla geçiş yaptığımızda sanki bir türkiye ilinden diğer ile geçiş gibimi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: EinsteinModOn
araba
uçak
yürüyerek
at arabası
at
motor
bisiklet
balon
blink dagger
scrool of escape
boots of travel
+portal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel isimlerde ünsüz yumuşaması olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Unchangeablequote:
Orijinalden alıntı: EinsteinModOn
araba
uçak
yürüyerek
at arabası
at
motor
bisiklet
balon
blink dagger
scrool of escape
boots of travel
+portal
Alıntıları Göster -
taksi tutquote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Özel isimlerde ünsüz yumuşaması olmaz.
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
quote:
ırağa pasaportum olsa bile kaçak giderim normal gidiş rusyaya sevgilinle gitmek gibi birşey olur herhalde
ciddimisin ?Resmen arabayla geçiş yaptığımızda sanki bir türkiye ilinden diğer ile geçiş gibimi ?
yok canım tabiki pasaport lazım pasaport için emniyet müdürlüğü/yabancılar şube ye gidip başvuru yapıcaksın oradan işlemlerin yürütülecek
-
ellequote:
quote:
quote:
ciddimisin ?Resmen arabayla geçiş yaptığımızda sanki bir türkiye ilinden diğer ile geçiş gibimi ?
yok canım tabiki pasaport lazım pasaport için emniyet müdürlüğü/yabancılar şube ye gidip başvuru yapıcaksın oradan işlemlerin yürütülecek
-
birtek pasaportumu alıp gitsem sınırdan geçebilirmiyimquote:
quote:
quote:
-
Irak: uzak. -ırağa-quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E7BD02E2
elle
Alıntıları Göster
Irak: Orta Doğuda bir ülke adı. -Irak'a- -
gelirken bi ak-47 getirsene
italyaya gitmekle aynı. bir farkı yok. pasaport vize falan işte. vize var bu ülkede.quote:
Orijinalden alıntı: yılmaz058
gelirken bi ak-47 getirsene -
quote:
ırakta kalaşnikov 150 $ mış şaka yapmıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: xAsilKurtx
Irak: uzak. -ırağa-
Irak: Orta Doğuda bir ülke adı. -Irak'a-
Yazmaya gelmiştim.
amacın ne heyecan mı arıyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: bulamadımbirşeyquote:
Orijinalden alıntı: xAsilKurtx
Irak: uzak. -ırağa-
Irak: Orta Doğuda bir ülke adı. -Irak'a-
Yazmaya gelmiştim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
amacın ne heyecan mı arıyorsun?
Hayır bir akrabamız var .Onlara Giticcez düğün varmış -
quote:
quote:
ırakta kalaşnikov 150 $ mış şaka yapmıyorum
Oha!Çok ucuzmuş.
ıraka giden arkadaş 3-4 tane getir hediye ederim kuzenlere falan
edit: konuyu açan kişi zaten senmişsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 17 Mayıs 2013; 20:48:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X