Şimdi Ara

YARDIM CİVİC ELAGANCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım 2011 40 küsür binde premium otomatik benzinli modelini 39a almıştı,araçta kaza boya yoktu.Aralık falandı yanlış hatırlamıyorsam.
  • ysfuygulama kullanıcısına yanıt
    Kuzenim boyasız 40000 de siyah elegance sı 42000 e almıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50bin
    maşallahhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah akıl fikir versin yarın corsamı 35 ten ilana koyuyorum.
    Sen aracı aldıktan sonra satışa cıkart bakalım kaç para verecekler o zaman anlarsın gerçek fiyatı neymiş.
  • Forumdan biri almıştı geçen gün 2010 Elegance 47 bin KM değişensiz 4 parça boya 39.500 ne hale gelmiş ortalık
  • hocam linkini verdiğim habere bi göz at. 2011 yılında sıfır honda civic elegance 48.050 tl den satılıyormuş. Adam arabaya 3 yıl binmiş 40 bin km yapmış üstelik 500 tl kar ediyor

http://www.otogazete.com/honda/model/yeni_2011_model_honda_civic
  • yahu ben de dedim yani taş çatlasa 45 bin mantık şöyle işliyor yok çok temizmiş çizik dahi yokuş sıfır ayarındaymış falandı filandı o değil insanlara biz buna 48buçuk verdik demek adama koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfuygulama

48 buçuğa aldılar

hocam madem 2.el araç alacaksınız bu kadar para verdikten sonra civic mi alınır?bu paraya E200 alınır senelerce değeri düşmeden zevkle binilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: parezer

hocam linkini verdiğim habere bi göz at. 2011 yılında sıfır honda civic elegance 48.050 tl den satılıyormuş. Adam arabaya 3 yıl binmiş 40 bin km yapmış üstelik 500 tl kar ediyor

http://www.otogazete.com/honda/model/yeni_2011_model_honda_civic

O fiyat liste fiyatı zaten. Gerçek satış fiyatı daha düşük olabilir. Ben Eylül 2011 de sıfır civic elegance otm vites(2012 model) 46500 e aldım. Satıcı hem 3 yıl binecek hem de baya bir kar ediyor.Yazık o fiyata.

• hocam bmw320i düşünüyorduk başta fakat 2006 modellerine anca bütçe tutuyor bu bmw yarın arıza çıkarsa ki tam dönemleri ağzımızdan burnumuzdan getirir diye düşündük sonra bu bizim komşu ilçe bakmışlar görmüşler kapora vermişler haberimiz yok ekspertize götürecekler yarın şöyle adam akıllı baba yorum yapacak almayın şöyle şöyle diyebilecek birisi var mı?

• Şu kadar yazayım yeni kasa beyaz koltuk ısıtma ve sunroof hariç diger donanımları olan 5600kmde 2013 modelini 45e aldık

• abiler şunu unutuyorsunuz enflasyon oranın 2011in 48bini 2014 ün 61binine eşit :D
    Hocam benim araç elegance değil yoksa sizin gibi alıcı bulmuşken hemen satardım şaka yapıyorum alınmazsın umarım
  • hocam yeni kasa tip olarak eski kasanın gölgesinden kurtulamaz ben bu pazarlığın şurasına kadar yanındayım yani sıfır beyaz manuel civic elagance vtec motoruyla insanın karşı koyamayacağı bir araç fakat adam pazarlığa yanaşmıyor 49 dan aşağısı olmaz diyor 45 falan olsa anlarım adam dün birisi aradı 48buçuğa istedi diyor bir gıdım geri atmıyor yani böyle birinin malın almayacaksın bence
  • sen de mi alattin abi
  • Fiyat biraz fazla sanki. Dizel olmayan düz 1.6 2011 model bir araca civic bile olsa 48000 verilmesi pek mantikli değil. Tabii paraları ayakkabi kutularından çok kisitli imkanlarla kazanmiyorsaniz.

• lpg de yok dostum. 10 daha ver sıfır al
  • 2008 civic tertemiz 28.500 e alindi bu aracin fiyati yuksek geldi bana da ya biraz pazarlik yapin ya da baska araclara bakin ayrica bmw cok masraf cikartir altindan kalkamayiz demissin hondaninda bmw den assagi kalir yani yok parcasi olsun servisi olsun pahali

• 2012 32 binde Siyah otomatik verelim o fiyata
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.