Şimdi Ara

YARDIM CİVİC ELAGANCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abiler 2011 model değişensiz 40 binde boyasız manulel beyaz honda civic elegance 1.6 var sizce buna verilebilecek fiyat nedir ???

• 42-44 civarı derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfuygulama

abiler 2011 model değişensiz 40 binde boyasız manulel beyaz honda civic elegance 1.6 var sizce buna verilebilecek fiyat nedir ???

max 42

• 48 buçuğa aldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfuygulama

48 buçuğa aldılar

millet okadar mı salaklaştı ya
    2012 yeni kasası 48 e satıldı

• burda söylenen fiyatlardan pazara koyarsanız hemen gider.
    Eğer aceleniz yoksa buradaki fiyatların üzerine %10 koyun öyle yazın. Alacak olanla pazarlık yapıp öyle satarsınız
  • aldılar yani biz aldık kaporasını verdik sizce durum çok mu kötü sıfır ayarında manule beyaz bulmak çok zor son kasası bu kasanın yarısı olmaz görüşüne sahibim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Renault Laguna Rxt mi Rxe mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 48.500tl ye 2011 model 40.000kmde araba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik ve lpg olsa 45 verilir....
  • http://www.sahibinden.com/honda-civic-1.6-elegance?a5_min=2011&price_min=45000&a5_max=2011 burdan incelendiğinde arabanın beyaz olması ve bu kasadan başka üretilmiyor olması fiyatının yüksek olmasına sebep oluyor gibi gözüküyor manuel zaten tercihimizdi daha yarın ekpertize gidilecek cayma hakkına sahibiz açıkcası siz nediorsunuz
  • 48.500 mü yok artık arabada lpg yok extra birsey yok alan adamı tebrik etmek lazım

• eywalah eywallah
  • ysfuygulama kullanıcısına yanıt
    yapma yaa alanlar enayi o zaman
  • ysfuygulama kullanıcısına yanıt
    Hocam ötv zammından hemen önce bi arkadaşım 2013 model otomatik elagant eco 49.500 e aldı ve bende 5 ay önce imzamdaki aracı (benim araçta beyaz) 16 bin km de 38.500 e aldım. Ben o araca 42 bin tl den fazla para vermem hadi çok temiz 43 olsun olmadı arabaya aşık oldum 44 olsun 48.500 ne demek yaw:)
  • Bizim arkadas 1ay once elegance duz vites 16binde boyasiz 2011modrlini 41750ye aldi.

• Son zamanlarda çok çok fazla araç inceledim 40-50 bin bandında. Yeni Civic'i hiç beğenmemiştim zaten de eski Civic de tırışka çıktı. Oysa içine oturmadan simsiyah karizmatik tavrıyla tamam bu arabayı alıyorum dedirtmişti. Fakat daha kapıyı açarken hayal kırıklığı başlıyor. Vites değiştirirken bütün mekanik sesler takır tukur içeride sanırsın yalıtım kelimesi Civic'in icadından sonra türemiş. Arka taraf dar, koltuk yapısı fazla yumuşak, kapılar kağıt hiç ama hiç tok değil, ön konsolun sıradışı tasarımı harici araçta cezbedici hiçbir şey yok.

Civic alınacak paraya (40-43bin tl) dizel Titanium X Paket Focus 2'yi tercih ederim.

• Bu Civic satanlar neyin kafasında anlamış değilim Vtec 2'ye 30 yazarlar fd6'ya 45-50 yazarlar. Serbest piyasa istediğini yazar ama bu paralar bu arabalara yazıktır yahu alan var mı diyorduk da hakikaten varmış demek ki!
  • Bugün bizim komşunun arabasına bindim oda honda civic gerçekten dedim herkesin zevki farklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.