Arkadaşlar AÇık Öğretim Meslek Lisesi Okuyorum 19-20 ocak 2013 Tarihinde Açık öğrtim Lisesi Sınavları Oldu Bu sınavlarda Baraj Dersim Olan Dil ve Anlatım 7 Dersimin Sınav Sonucunda Kopya Yazmakta. Kağıtlarınızın cevapları aynı muhtemelen yanlışlarda aynı. Ben Bakmadığımı söyledim fakat Pek umursamadılar ve sonuc neyse o yani sınavın iptali oldu ben bu işin peşini bırakmak istemiyorum. bu yüzden dava açıcağımı soyledim. bana daha önce de bir çok dava açıldı ama sonuçları değişmedi uğraşmanızı tavsiye etmem dediler. ben hakkımı aramak istiyorum dava acacağım bu yüzden Sıanava girdiğim okuldan girdiğim oturumun sınava giren listesini almak için ilçe milli eğitim bakanlığına dilekçe verdim 1.5 gün sonra dilekçenin cevabını alacağımı söyledilir oradaki memur bu konuda bana yardımcı olacağını işlerin hızlı yürümesi için elinden geleni yapacağını söyledi. ben okuldan gelen liseteden benim kağıdımın aynı olduğunu söyledikleri kişiye ulaşacağım ona durumun aslını soracağım bakıp bakmadığını. o kişiyle birlikte Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne Dava Açmayı Planlıyorum Fakat Nasıl Dava açıcağımı nereye başvuracağımı bilmiyorum bu konuda Ne yapmam gerektiğini bana söyleye bilecek yardım edebilecek birini arıyorum İlginiz için teşekkür ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme