Şimdi Ara

Yardım..Core 2 Quad sisteme Ekran kartı ve PSU tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: Intel Core2 Quad Q8400 (4 Çekirdek, 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) @ 3.0 GHz
    Ekran Kartı: MSI HD4850 GDDR3 1GB 256bit DirectX 10.1
    Anakart: Foxconn G31MXP
    RAM: 2 adet Kingston 2GB DDR2 800 Mhz(Toplam 4GB RAM)

Kasa Crea üstünde de stok PSU mevcut. İşlemci OC'li 3 GHz de stabil çalışıyor. Kasayı elden çıkarana kadar R9 270 veya R9 270x ile beraber bir PSU alıp idare etmeyi düşünüyorum. Kasayı elden çıkardığımda aldığım ekran kartı ve psu'yu toplayacağım yeni sistemde kullanmayı düşünüyorum.

Merak ettiğim konu ise nasıl bir PSU ve ekran kartı almalıyım? Eğer yukarıdaki ekran kartıyla beraber 550-600w bir PSU alsam mevcut sistemde darboğaz olur mu veya bir sıkıntı yaratır mı ? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hckey -- 4 Temmuz 2014; 6:16:54 >

• Hckey kullanıcısına yanıt
    istersenız power değiştirmeden direk gtx 750 ti ekran kartı alıp devam edebilirsiniz,
    incelemesi burda mevcut
    Gtx 750 ti inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 4 Temmuz 2014; 10:09:48 >
  • Hocam oncelikle sagolun fikir icin. Bahsettiginiz karta ben de biraz baktim da guc tuketimi konusunda oldukca cimri bir kartmis. R9 270x + iyi bir PSU 600 liralara kadar cikacak. Sizin bahsettiginiz kart ekstra bir psu ya ihtiyac duymadan calisabilir sanirim fakat elimdeki mevcut sistemi elden cikarip yeni sistem topladigimda gtx750ti den yeterince performans alabilir miyim ondan emin olamadim. Bir de f/p olarak acikcasi guc tuketimi konusunun haricinde beni pek tatmin etmedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hckey kullanıcısına yanıt
    VS650

R270X
  • Benim aklımdaki rotasyonda bu hocam. Fakat şuanki sistemde darboğaz yapar mı bu ikiliyi entegre etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hckey

Benim aklımdaki rotasyonda bu hocam. Fakat şuanki sistemde darboğaz yapar mı bu ikiliyi entegre etsem ?

Pek olmaz.
  • teşekkürler.

Alternatiflere hala açığım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hckey

teşekkürler.

Alternatiflere hala açığım arkadaşlar.

sonuçları bildir.
  • Şuan il dışındayım en geç 1 haftaya bir değişiklik olmazsa o ikiliyi alacağım. Sonuçları bildiririm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.