Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yardımınıza ihtiyacım var. 3 yada 4 yıl önce malum bu mini pc ler meşhur olduğu yıllarda bizde arkadaşlarla bir araya gelip alalım dedik herkes kendine bir adet dark evobax 4k aldı ve tabiki çogu arkadaşım artık kullanmıyor bile açıkçası bende kullanmıyordum taki netflix üyeligi almaya karar verene kadar led samsung smart tv var baktım güncelleme almıyor dedimki kendi kendime android box var onu kurayım açtım baktımki cihaz 4.4.2 kitkat dedim herhalde güncelleme birşey çıkmıştır maalesef en ufak bir güncelleme cıkmamış bende başladım aranmaya işte fabrika ayarlarına döndürüp denedim birkaç yöntem buldum fakat bir türlü güncelleme almıyor hatta android sistem dışında hard reset yada hard format dedigimiz türden cihaz açılırken telefonlarda girdigimiz home tuşu power tuşu gibi kumanda tuşlarından pek çok tuşu deneyerek format bölümüne bi türlü giremedim zaten malum eski bir box olduğu için kendisi aklıma ROOTlamak geldi sonra başladım root nasıl atılır filan derken İROOT diye bi program buldum işte nasıl kullanılır bu program filan araştırırken diyorki cihazı pc ye bağla connect de zaten gerisini İROOT kendisi hallediyor tabi cihazda usb kablosu baglamakta sıkıntılı çünki 2 ucu usb a kablo gerekli pc den box a kabloyuda temin ettim programı yükledim ve birde ne göreyim PC BOX'ı görmüyor şimdi ben bu cihaza netflix yüklemek istiyorum doğal olarak netflix de 4.4.2 kitkat için sürüm geçersiz diyor bana Bu cihaz için yardımlarınızı bekliyorum aşağıdaki resimde cihazın kedisine ait özellikler yazıyor cihazın çöp olduğunun farkındayım fakat kurtara bilirsek ne ala yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden elinize sağlık iyi günler
Yokmu yardım edebilicek birileri arkadaşlar !!!
Bu alette netflix lisansı yok. Netflix i 480p ancak açar. Ki Android sürümü düşük olduğu için onu bile açamaz. Açsa bile Tv de çamur gibi görünür. Android sürümü yükseltseniz bile 480p açar. Sürümle değil lisans ile alakalı yani. Uğraştığınıza değmez. Laptopu bağlayın tv ye daha randımanlı çalışır. Netflix için mi box, amazon FREE stick tarzı bir şey lazım size. Onlarda lisans var. 4k ya kadar destekliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme