Şimdi Ara

Yardım Edebilecek Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyuna başlayalı yeni oldu onun için oyunu öğrenmek için ilk başlardaki stratejim madenci-savunma yapmak istiyorum oyunu iyice öğrenene kadar bu stratejide devam etmek istiyorum onun için size bir kaç soru sormak istiyorum

m10 k8 d4 s11 den sonra ne inşa edim?
    yoksa bu madenleri geliştirmeye devam mı edim

dediğim gibi istatisliklerde bir hedefim yok amacım sadece oyunu tam olarak öğrenene kadar savunma yapmak

şimdiden yardım olan arkadaşlara teşekküer ederim

• robot yap andan sonra onları sırasıyla 18 16 19 a getir ondan sonra gemi fln bas arastırma yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: oht

robot yap andan sonra onları sırasıyla 18 16 19 a getir ondan sonra gemi fln bas arastırma yap

cok tesekkürler peki deut. u kaç yapmam lazım
  • Bence 18-19 deu fazla bile arkadaşım sen en iyisi eğer sürekli saldırıyorsan;
    17-18 metal,15-16kristal 10-12 de deu.
    Zaten sen adamlara daldığında haraberli toplarken geliyor ki :d .o yüzden eğer ihtiyacın olursa ilerde(tabii filo basmaktan maden kalırsa) deuyu 15-16 yaparsın.Yalnız 15 deut 50-60k metal alıyordu sanırım :D .
  • Evet öylede zaten her saldırıdan en az 50k deu geliyor.Arkadaşım sende yoksa depo yok mu?

Sana dediğim gibi en fazla 15-16da bırak deuyu .Deunun yediği enerjiyi Gravitasyon Arastirmasi yemiyor valla.Şaka bir yana sen en çok metal yap tabii filocuysan.Zaten ilk bikaç hafta madenlerin paso yerlerde sürünecek.5k gördümmü sevinecen..Ama sen bence burdan sonra bir an önce hafif avcı(en az 15) ve kücük nakliye(en az 5) yapıp çevrendekileri yağmala ve puan kazan.Zaten eğer düşük bir savaş olursa ordanda gelir gelirse yaşadın valla.Birde hangi evrendesin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: wohou

37 de bizim ittifakta

ewt
  • savunmacıysan yapabıldıgın kadar madenlerı gelıstır benım gıbı sonrada oy basmaya calıs yıne benım gıbı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

quote:

37 de bizim ittifakta

ewt

SENDE İİ GİDİON 16 KİŞİ İÇİNDE beni VargVikernesi VE tiryaki Yİ GEÇEMEDİN DİER HERKEZİ GEÇMİŞSİN HELAL YENİ YENİ GİBİ GÖRÜNMÜON

tabiki seni karıştırmadıysam Grkm2007DH sendin demi öle hatırlıom da

ewt benimde oyuna yeni basladigim icin savasmayi bilmiyorum oyunu ogrenmek icin savunma yapicam

• quote:

Orjinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

Ben oyuna başlayalı yeni oldu onun için oyunu öğrenmek için ilk başlardaki stratejim madenci-savunma yapmak istiyorum oyunu iyice öğrenene kadar bu stratejide devam etmek istiyorum onun için size bir kaç soru sormak istiyorum

m10 k8 d4 s11 den sonra ne inşa edim?
    yoksa bu madenleri geliştirmeye devam mı edim

dediğim gibi istatisliklerde bir hedefim yok amacım sadece oyunu tam olarak öğrenene kadar savunma yapmak

şimdiden yardım olan arkadaşlara teşekküer ederim

ben de eskiden kademeleri öyle yapıyodum ama yağmacıfln deilsen deu geliştirme ben hep öyleyapıyodum hmn gelişemiyosun enerjide gidiyo ztn deuda başlarda metal kri bas sadece benöyle yapıcam sonra daha rahatdeu kademesi basarsın ztn

• mak bence metal ve kristali 20ye ketirmeye çalış herşeyden önce amaaa

bu sırada dikkat etmen gereken şu: senden maden çalmaya gelebilirler
    bu nedenle sen de maden basarken caydırıcı savunma yapmalısın ve bu da şu demek:

adam alacağı madeni savunman karşısında gemi dökerek versin, yani madenin ne kadarsa o miktarın ederi kadar da savunman olsun

sonuç: maden savunma desteğiyle kademe 20lere gelir, sen de deu kademesini arttırmak ve filo basmak gibi yeni bir boyuta gelirsin, ve hücumları başlatırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.