Bildirim
Yardim edebilirmisiniz? Intstallous Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardimci olabilecek kimse yokmu??? -
tweakten olabilir mi bilmiyorum ancak biraz basit bir çözüm olucak ancak telefonu kapatıp açın sonra bidaha yüklemeye çalışın olmazsa hatayı buraya yazarsanız sevinirim -
Kaç defa denedim kapattım actım installous'tan yüklemeyi deniyorum yine olmuyor mesela angerOfStick2 oyunu indiriyor ama kurulumda şu hatayı veriyor "Installation failed: IPA" Kurulum başarısız oldu diyor. Hangi oyunu programı demediysem hep aynı hatayı veriyor daha onceden yoktu böyle bir şey...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Turab_
Kaç defa denedim kapattım actım installous'tan yüklemeyi deniyorum yine olmuyor mesela angerOfStick2 oyunu indiriyor ama kurulumda şu hatayı veriyor "Installation failed: IPA" Kurulum başarısız oldu diyor. Hangi oyunu programı demediysem hep aynı hatayı veriyor daha onceden yoktu böyle bir şey...
oyunu indirirken alttaki mediafire bağlantısından indirmeyi denedinmi? -
bu aralar herkeste böyle -
Arasıra bu şekilde hackolous repodan update yaparsanız sorun çözülebilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X