Ben geçen sene ve busene ygs lys sınavına gırdım acıkcası cok ıyı hazırlanmama ragmen ıstedıgım bolumlere puanım yetmıyo sayısal bölümüm butun sınavlarda matematık alt yapısı yuzunden kaybettım ve 1 sene daha kaybetmek ıstemıyorum sızlere sorarım sımdı 1 sene daha mı hazırlanmalı yoksa 2 senelık bıyomedıcal mekatronık yada ucak elek. elektronıgı okuyup matematık alt yapı yapıp dgs ıle 4 senelık muhendıslıklere mı gecmeyı denemelıyım cok mu zor olur? Yoksa 1 sene daha dişimi sıkıp hazırlanmalımıyım?yoksa hem 2 senelık unıwerste okuyup hemde ygs lys mı hazırlanmalıyım ? Yardım edersenız cok sevınırım kafam cok karısık ...
Sayısalcı değilim ama iki yıllık bir bölüme girip DGS'den 4 yıllığa geçebilmek pek kolay bir iş değil. Zorluğu kontenjanların kısıtlı olmasından. Bu seneden eğer bir tecrüben varsa hem okula adapte olmak hem de sınavlara çalışabilmenin zor olduğunu bilirsin. Kendimi senin yerine koyuyorum da ben olsam tercih falan yapmam bir sene daha dişimi sıkar iyi bir bölüme girebilmek için çabalarım.
quote:
Orijinalden alıntı: burockua
Sayısalcı değilim ama iki yıllık bir bölüme girip DGS'den 4 yıllığa geçebilmek pek kolay bir iş değil. Zorluğu kontenjanların kısıtlı olmasından. Bu seneden eğer bir tecrüben varsa hem okula adapte olmak hem de sınavlara çalışabilmenin zor olduğunu bilirsin. Kendimi senin yerine koyuyorum da ben olsam tercih falan yapmam bir sene daha dişimi sıkar iyi bir bölüme girebilmek için çabalarım.
DGS sınavı kolay kontejyanlarıda her unıwerstede hemen hemen 10 a cıkardılar ygs den daha kolay ustelık snav dıkkatını cekerım dgs neden mıllet kazanamıyor ygs lys sınavına hazırlanır gıbı hazırlanmıyor kımse sınava son 2-3 ay kaldıgında caba gostermeye calısıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme