Şimdi Ara

yardım edecek birileri varmı??? rar hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunum şu örnegin 700mb lık film indirdim 7 part diyelim.. rar dosyası ve rardan cıkarmak ıcın sag tıklıyorum buraya cıkar dıyorum sonra cıkarmaya baslıyo %20 civarlarında kesin belli degil herzaman farklı yüzdelerde hata veriyo sorun var falan dıyo kapat dıyorum cıkarmaya devam edıyo sonra eger cıkarmaya devam ederken fılmı acarsam ızleyebılıyorum ızledıklten ve fılmı kapattıktan sonra fılm siliniyo.. yok eger cıkarmasını beklersem neyse hata mesajı versede cıkarıyo ardından cıkarır cıkarmaz film kayboluyo anlamadım ben bu işi ne sorunum var simdi benim??

bi sorun daha istiyosanız onuda soyliim gizli dosyaları goster diyorum ama gotermıyo forumda bununla ılgılı baslıklar var ama yapıorm kalıcı cözüm bulamıyorum kesin bi cözüm varmı kalıcı arkadaslar??? format demeyınde ne dersenız deyın yaa :(

• winrar'ı sil tekrar yükle..
    olmazsa;
    filmi izliyorken (kapatınca siliniyormuş hani), filmi izliyorken dosya/farklı kaydet de.. bir yere kaydet bi kopyasını.. :))
    muhtemelen temporary bölgeye alıyor winrar extract yaparken.. bir kullanımdan sonra da siliyor..
    sen farklı kaydetmeyi dene.. :))
  • doğru partı çıkardığndan emin ol...yani bir sıralama olması lazım ona göre çıkardığndan emin ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.