Şimdi Ara

Yardım edene Manes'de yardım edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar hiç karşılaşayan bir sorun heralde ama olsun bence çözülür neyse...
    koya giriyorum(hiç fark etmez nsl girdiğim bütün yolları denedim) id şifremi yazıyorum küçük ekran çıkıyor,sonra server list çıkıyor. herhangi bir servera çift tıkladığımda ekran donuyor ve "Connection Failed to server ....." diyor. bu kesinlikle XTRAP ile alakası yoktur. ancak şöyle birşey var patch 1477'de bu olmuyordu connecting please wait diyor ole kalıodu ama bunda failed dior. evet yardım edebilecek varsa lütfen aklına gelen ne varsa yazsın saygı duyarım bütün yardım edenlere teşekkür ve cevabı bulana da Manes Serverında para yardımı yapacağım. Tşekkürler....(bu arada KO'yu silip tekrar kurdum yine olmadı:( )

• büyük ihtimal serverlerde sorun var veya 1378 i yükle pacht i manuel eksik bir pacht olabilir?
  • ii de arkadaşım bunu bn taaa 5den beri deniyorum olmuyor:) ayrıca manuel olarak da yükledim yine olmadı:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayazovina -- 29 Mayıs 2007; 23:09:58 >
  • arkadaşlar yardım edin pls ya ayrıca herhangi hile ile ilgilenen varsa da yazabilir yardım edebilirim:)
  • kanka bide şunu dene madem 1477 de bu sorun olmuyodu ko yu yeniden kur ve 1477. patch'e kadar manuel yükle. ondan sonrada optionstan patch kısmını 1478 yapıp kaydet ve oyuna girmeye çalış belki tutar.
  • iide denedim o yolları olmuyor başka bir fikri olan yok muuuu?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.