Merhaba arkadaşlar ben 500-600 YTL fiyat civarında bir cep telefonu almak istiyorum.Ben N72 düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
Bence W610i, W810i gibi modellere gözatmalısın...Tabi burada senin telefondan beklentilerin önemli, bunları belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim/z
quote:
Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907
Bence W610i, W810i gibi modellere gözatmalısın...Tabi burada senin telefondan beklentilerin önemli, bunları belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim/z
+ k790i olabilir veya biraz daha para koyum n73 olabilir...
Hocam ben symbian lı ve çeşitli yönlerden iyi bir telefon almak istiyorum onun için nokia seçtim dediklerinizde güzel ama bilmiyorum ...
2.el n73 al tavsiyemdir
Birincisi gidip o kadar para verme, N72 350-400 arası, N70 ise 380-430 arası (ikinci el)
Benim sana tavsiyem ise, 400 lira verip temiz bir N70 alman yönünde olur.
saolun arkadaşlar ama sıfır telefon alacağım kullanılmış almak istemiyorum N70 veya N72 sıfır alıcam galiba yine de saolun
N72 ve N70 arasında kaldıysan eğer n70 almanı şiddetle tavsiye ederim.Ben bu iki model arasında kalmıştım ve sonunda gittim n70 aldım.Hiç pişman değilim.Ama n72 alsaydım çok pişman olurdum.Bir kaç arkdaşımda var n72.Görüntüsü vs resimlerdeki gibi değil.Hiç karizması yok.N70 ezer geçer n72 yi
biraz daha aciklarsan ne tur birsey istedigini daha fazla yardimci olabilirim..
w810i ve 6233 oneririm yalniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme