Sistemi ilk 350w.lık kullandığım psu ile topladım. Oyunda veya nette gezerken (genelde 1den fazla flashlı sayfaları açtığımda) sistemin kilitlenme sorunu ortaya çıktı. Bende eskimiş psu dandır diyip, inca psu yu aldım. Fakat bir süre sonra gene kilitlenmeler başladı. Bu kilitlenmelerin zamanı belli olmuyor. Oyun oynuyorken normalde zorlanma, kasma falan yok arada renk bozulmaları falan oluyor sonra kilitleniyor. Netteyken de youtube'dan bir şeyler izlerken yada birden fazla sekme açınca, ilk ''flash çalışmayı durdu sayfayı yenileyin'' falan diyor sonra aniden kilitleniyor. Acaba sorun ekran kartında mı, yoksa psu da mı? Ekran kartının garantisi ocak sonuna kadar var ama psu nun garantisini bilemiyorum.
biosu güncelleyip deneme yapin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
Fikrin için teşekkürler.... Biosu zaten sistemi toplar toplamaz güncellemiştim. Ekran kartını garantiye göndermek için çıkardım dün gece o zamandan bu zamana kilitlenme sorunu vermedi (gerçi oyunları da oynayamıyorum tam randımanlı artık). Sanırım sadece ekran kartı sorunlu. Yılbaşından sonra garantiye göndereceğim. Şu anlık yapabileceğim tek şey bu sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: h0p3
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
Fikrin için teşekkürler.... Biosu zaten sistemi toplar toplamaz güncellemiştim. Ekran kartını garantiye göndermek için çıkardım dün gece o zamandan bu zamana kilitlenme sorunu vermedi (gerçi oyunları da oynayamıyorum tam randımanlı artık). Sanırım sadece ekran kartı sorunlu. Yılbaşından sonra garantiye göndereceğim. Şu anlık yapabileceğim tek şey bu sanırım.
herhangi bir şeyden olabilir sorun. hdtune ile error scan yapın(quickte değil) kırmızı yoksa hdd sağlam. ramlerin birini sökün oyuna girin donarsa diğer rami takın öy la açın hangisinde takılıyorsa o ram bozuktur. ha hala takılmadıysa ekran kartındadır sorun