Şimdi Ara

Yardim edermisiniz ACIL ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa ben ekran karti aldim ama bi turlu kuramiyorum yardimci olurmusunuz lutfen aldim hatayi resime bakabilirsiniz aldigim ekran karti GeForce GTX 550Ti

Anakartim ga-g31m-es2l

islemci Intel Core E7500

Yardim edermisiniz ACIL ...

• bence win7 kur ve driver derdine falan düşme.sen tak kartı bilgisayar açılınca otomatik yüklesin herseyi.hem directx 11 kart almıssınız yararlanın tüm nimetlerinden
  • http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

burdan ekran kartını ve işletim sistemini seçip sürücüyü indir. dil olarak other i seçersen türkçe dil desteğide gelir.

Eski driver varsa önce onu kaldır.

Birde bence artık win 7( 2 gb ram yeterli olur ama tavsiye 4gb) ye geçmek lasım gtx 550 ti gibi bir kartı xp de kullanıp dx 11 in yeteneklerinden yararlanmamak yanlış olur. tabi ram önemli 4gb ram(2x2) şu an çok ucuz anakartın destekliyorsda böyle bir güncellemeye git bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

Birde bence artık win 7( 2 gb ram yeterli olur ama tavsiye 4gb) ye geçmek lasım gtx 550 ti gibi bir kartı xp de kullanıp dx 11 in yeteneklerinden yararlanmamak yanlış olur. tabi ram önemli 4gb ram(2x2) şu an çok ucuz anakartın destekliyorsda böyle bir güncellemeye git bence.

yetio hocam yetio fatal1ty 1066mhz 5,5 puan alıo crysis 2'yi fullde rahat oynuyorum.ram iyiyse 2gb yeterli oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.