Şimdi Ara

Yardım Edermisiniz arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seawolf -- 16 Kasım 2009; 3:58:22 >

• Arkadaşlar sorularım var .

1-Flim nasıl atabilirim?

2-App ve müzikler ler nasıl siliniyor?

3-Benim cihazda unlock yok olsaydı tr vodafone ile kullanamazdım jb yaparsam unlock pozisyonuna düşermi cihaz?

4-Müzik,resim,app atarken sync i phone dyerek atıyorum uygulamaları yüklüyorum doğrumu?

5-Müziklerden herhangibi birini nasıl aranma sesi yapabilirim?

6-Bluetooth ile herhangibir cihazdan veri transferi yapamıyorum neden?

7-İnternete giremiyorum hangi ayaları yapmalıyım?

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 1- Yanlizca .mp4 uzantili filmleri iPhone`da izleyebilirsin. iTunes uzerinden atabilirsin.
    2- App`leri uzerine parmagini basili tutunca titremeye baslar, x`e bastiginda silinir. Muzikleri iTunes uzerinden sileceksin.
    3- ?
    4- Ewt dogru
    5- .m4r uzantili olan dosyalar iPhone`a zil sesi olarak atilabilir.
    6- Bluetooth ile veri transferi iPhone`da mevcut degil.
    7- Internete girmek icin internet pakedin olmasi gerekir. Operatorunden gerekli bilgiyi alabilrsn.

Ne cok sorun varmis!
  • 6- bluetooth'u jb yaptıktan sonra cydiadan iBluetooth programını indirerek kullanabilrsin iPhone'da bluetooth mevcut sadece dedigimi yapman gerekir
    7-Wireless'dan girmek için ayarlar > Wifi > wirelessinin ismine tıklayıp sifreyi girip girebilrsin 3G diyorsan 3G yaz 2323 gonder yanlıs hatırlamıyosam turkcell.. Sonra M.hizmetlerini ara 4440535 3G 'ye üyeyim fakat 3G paketim yok açabilirmisiniz de 100 MB 50 MB 1 GB veya 4GB ' lik internet paketlerinden birini sec 1 gün icinde aktive olucaktır bende 1 dk da oldu.100 mb paket kullanıyorum gayet iyi idare ediyor ama 500 mb cıksada iyi olur yani :=)
    neyse Zil sesi cok kolay 1 yontem varwww.audiko.net gir zil sesi yapıcagın müzigi sec saniyelerini kısalt yada uzat o direk iTunes'a kaydolur en uzun 42 saniye olabiliyo. Müzikleri iTunes'dan silebilirsin nasıl ? söyle Music'de sectigin klasorun icinde diyelim sallama bi sarkı sırf onu silmek istiyosan o sectigin klasoru masaustunden veya nerdeyse klasor ordan cıkararak silmiş olursun tabi sonrasında sync ediceksin tum sarkları silmek istiyosanda o klasoru secmeden sync ediceksin.Filmler için cok kolay bi yontem daha bazı filmler iTunes ile uyusmuyor ve iPhone ile onun icin Google'a gir.iPhone 3G kullanıyosan iPhone 3G videora converter yaz ilk cıkana tıkla indir 3GS ise iPhone 3GS videora converter indirdikten sonra ac programı programdan filmi sec kalitesini ses kalitesini hd olmasını falan ayarla sonra convert bas convert etmesi 3 dk surmuyo 1 bucuk saatlik filmi =) sonra oda direk iTunes Videos yada Films sekmesine geçmiştir.Eger gecmemisse convert ettigin videoyu masaustunden surukleyerek oraya bırak iPhone'a gir iTunes'dan Videos'a yada films'e gir Filmi sec ordan sync et ;) 2dklık iside 10 saat yazdırdan banada hadi nese :D.Unlock ile JailBreak birbirlerinden farklı seyler ama Jb yapmadan unlock yapamazsın.Jb yaparsan telefonun Unlock olmus olmaz unlock icin ayriyetten birşey yapılması gerekir yani hiç korkmadan jb yapabilrsin.

Hacı millete diyorum romanmı yazıyosun diye kendim roman yazdım.Son 1 aydırda iyicene manyak olduk neyse yardım edebildiysem ne mutlu bna...

• apocalypse807,LexisOrAlv teşekkürler arkadaşlar.
  • 1-Filmleri videora programı ile mp4'e çevirip itunes zaten kendisi görüp atıyorsun ama biraz uzun sürüyor türkçe filmler, altyazılı filmleride önce altyazıyı filme gömüp sonra atıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 16 Kasım 2009; 20:50:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    3 ay önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.