Bildirim
Yardım ederseniz çok sevinirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlık açıklayıcı olur, kullanım amacın ve elindeki rakam / ürünlerin fiyatları yazarsan daha etkin bir cvp alırsın.
c e p b u l.com a kesin bak - hb deki yorum ları incele ve özellikle ebatlar - işletim sistemlerinin sana hangisi uygun iyice incele derim. -
Daha cok ne icin kullanacagin ve telefondan beklentilerin onemli... Eger Daha Cok Mp3 Dinleyeceksen N91 derim N80 icin yorum yapamiyorum cunku ozelliklerine gore cok pahali buldugum bir telefon LG icin ise kullanmadigim icin + ve - lerini bilemiyorum.. iyi dusun oyle karar ver -
Sadece kulaklıkla şu andaki olabilecek en iyi kalitede mp3 dinleyip 3000 tane mp3'ü saklarım diyorsan tek seçenek N91... Görünüşü çok klas bir telefon ancak kendis biraz kalas...
Wi-fi özellikli ve N70'den hızlı bir symbian tel istiyorsan N80 ancak şarjı 1 gün gidiyor eğer iş adamıysan !!! yanında devamlı ek batarya taşıman lazım
Lg chocolate ise dokunmatik tuşlara sahip bir tel içeriği bana hitap etmiyor ...
Ama en güzeli tüm telleri gidip birebir telefoncuda görüp öyle karar vermen -
n serisinden sasma kisisel tercihim n80
quote:
Orjinalden alıntı: Quikhakan
Arkadaşlar telefon alıcam üç telefon arasında kaldım:
LG Chocolate
Nokia N91
Nokia N80
Yardım ederseniz çok sevinirim
-
Bence ürün seçeneğini fazlalaştır. Sonyericsson K750, Nokia N70 ve 3250' yi de göz önünde bulundur. -
Bknz : Üst konu ...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- tuşlu telefon internet ayarları
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- elektromanya güvenilir mi
- imeili cihaz kimlik bilgilerinin değiştirilmesi
- en iyi telefon kılıfı markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi powerbank markaları
- allplay aboneliği nedir
- turkcell t10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X