Şimdi Ara

YARDIM EDERSENİZ İYİ OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşler ben 12 sınıfa geçtim düzlisede okuyorum(busene anadolu oldu) ben ygs denemelerinde ortalama türkçeden 30 net sosyaldan en az 33 yapıyorum fende en fazla 15 matdada 20 falan yapıyorum lysde ortalama derhaneye kadar iyi çalışıyorum sizce tıp yada diş hekimliği kazanabilirmiyim olasılık nedir yada nasıl çalışmalıyım cevaplarsanız sevinirim

• hiçmi düşünceniz yok
  • Biraz zor ama .

'' İnsan isterse tekeden süt çıkarır . ''
  • Feni cok calisman lazim temel yok galiba hem de saglik alani icin kimya biyoloji olmazsa olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Mercedes- kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun biyolojim iyide kimyaya fiziğe hangi kaynaktan başlamalıyım kolay lazım
  • böyle soru soranları saçma buluyorum... Senin yaptığın deneme sınavının kolaylığı zorluğu ile ösym nin ki bir mi? Yani deneme sınavları önemli , orda yapılan puanların +30,-30 alabiliyorsun ama bu kolaylık biraz sıkıntılı bir durum. Tıp,diş kısacası sağlık için mat-fen önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahatimu

doğru diyosun biyolojim iyide kimyaya fiziğe hangi kaynaktan başlamalıyım kolay lazım

Kimya icin palme ygs konu anlatimliyi alabilirsin.Fizik kitaplarini tam bilmiyorum nasildirlar ama guvender olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • william thomsen W kullanıcısına yanıt
    2013 ygs yi çözdüm türkçede 25 net matda 23 sosyal 33 fende 16 yaptım bence çokta farketmiyo
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.