Şimdi Ara

Yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımlamı uğraşıyorsun ne okuyosun bende bilgisyar programcılıı mezunuyum ama mesleğimi yapmıyrum ya ben bilgisyarım olsun die alıcam:) masaüstü vardı bozuldu artık kibar bişi olsun dedim veeeeeee laptop almaya karar verdim şimdi arkadasımla konustum MSI alma sakın dedi:) o da araştırıcak şimdi bilgisayarcı arkadaşalra sorucak sanada haber veririm :) oke
  • hehe:)))) şimdi birde core 2 duolar çıkacak, core duolar 32 bit , core 2 duolar ise 64 bit birde core duolar 2 mb cache bellek var, core 2 duolar ise 4 mb cache bellek var :)))) ama fiyat bakımından aynı fark yok gibi işte biraz daha bekleyeceğim sen ne almayı düşünüyorsun:))) karar verdin mi bakalım iş amaçlı mı yoksa okul amaçlı mı yok ev kullanımı için mi alacaktın
  • Ben de bilgisayar sistemleri öğretmenliği 3 e geçtim iste evde bilgisiyar artık iş yapmıyo:)) ben taşıması kolay hem staj falan giderken götürmesi kolay:)) neden yapmıyorsun ne zaman mezun oldun ki:) meslektaş sayılırız öyle değilmi dgs ye girmeyi düşünsene :))))))
  • yok ya sktı beni beyin kalmıyo insanda aklını alıyo programcılık sen yine öğretmenlik okuormussun o biraz daha iyi ama çocuklarla uğraşmak var :) dgs sınavına girdim ama torpil yapıyolr o sınavda sinir olmustum zaten o zaman bi kez girdim ve bi daha da lanet olsun dedim istemiyorum zaten istesem öğretmenlik yapabiliyorum bi çok yerden çağırdılar öğretmenlik için ama gitmedim. ben 2002 mezunuyum. Kişisel Gelişim ve Danışmanlık yapan bi bayanın asistanlığını yapıyorum süper bi işim var :) programcılık gibi değil yani :)
  • pekiiii HP Pavilion, Turion 64 ML şu cihaz nasıl sence bi bakarmısın nasıl bişi
  • :))) hehe güzel nerede ankarada falan mı?? ben ya öğretmenlik yapacam ya okulnda akademik kariyer ya da özel sektör programcılık :))), laptop araştırmalaranı yine buraya yaz :)) ben de 2003 de össyi kazandım iste okuyoruz bakalım:)) kib görüşürüzz:)) iyi çalışmalar
  • biz senle baya bi sohbet etmişiz farkında olmadan :) Kocaeli üniversitesinde okudum. SEvindim senn adına güzel umarım ii bi işin olur okul bitince herşey çok farklı oluyo herşey değişiyo bi anda anlarsın sonra ne dediğimi bu arada ben yanlış yazmısım ya 2002 de kazandım üniversiteeyi 2004 mezunuyum :) lisedede bilgsayar yazlım okudum 4 sene ayyyyyy böööööö iğrenccccc :) araştırmalrımı yazıcam tabiki sende yaz oke:) görüşürüz kendine ii bak
  • Hakikaten baya konuşmuşuz :)) bende bilgi işlem bölümü mezunuyum 4 yıl lise okuduk işte bir yılı hazırlık üniversitede de hazırlık okudum:((((( yoksa 4 olacaktım bu sene gazi üniversitesinde okuyorum işte öyle aslında ben Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemleri istemiştim:((( ama olmadı:((( neyse sağlık olsun Bu arada o bilgisayar iyi gibi istersen bi bimekse git ama amd işlemci olduğundan ısınma sorunu olabilir bir de pavillionlar bana tavsiye etmediler ama sen biraz daha araştır:))) kendine iyi bak tekrar görüşürüzzz

HP Pavilion DV5176 (EW815EA)
    Satış Fiyatı: 1,299 USD (KDV hariç)

İşlemci AMD Turion 64 ML 37 Power Now
    Sistem Belleği 1024 MB (2x512 MB) DDR SDram
    Sabit Disk 100 GB
    Grafik Kartı ATI Mobility Radeon X200 M IGP 128 MB özel video bellek
    Ekran 15,4'' WXGA HD BrightView Ekran (1280*800)
    Optik Sürücü DVD-RW (+/-) Double layer, LightScribe
    Ethernet Kartı Entegre 10/100 Ethernet
    Modem Entegre 56K modem
    Ses Onboard
    Klavye Q Türkçe
    Mouse TouchPad
    İşletim Sistemi - MS Windows XP Home TR
    Diğer Özellikler Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda
    Garanti 2 yıl

Ürün Kodu
    5-6792

• Senn boğziçini kazanamaman demekki senn için hayırlısı böyleymiş oke? insan yasasıklarından ve başına gelenlerden her zaman bişeyler öğrenmeli bi ders çıkartmalı şimdi ben mesleğimin verdiği bi konusmayla girdim olaya:) neyse işte herzaman yasadıklarına şükret ve hayırlısının olmasını dile oke? Yaa aslında arkadasım bi araştırıcak işte arakdası satıyo bilgisyar hem belki daha ucuza alabilirim :) bakalım o bi baksın ne diyo sanada yazarım oke
  • Tamam olur, haklısın :))) ya sen bu forumdan çıkmaaa:))))))) hehe seminer falan düzenliyor musunuz yoksa kurs gruplar halinde mi yoksa bireysel alınabiliniyor mu? nereden nereye hehe :) tamam olur haberleşelim hepp:)) kendine iyi bak tanıştığımıza memnun oldum bu arada bu konuda ikimizden başka konuşan yokk görüşürüz tekrar ben de hep birisi mesaj atınca haber veri seçiyorum mail doldu taştı
  • şimdi bizim burası kişisel gelişim ve danışmanlık oke? bende yardımcıyım burda istanbulda burda dediğim yer:) NLP duymussundur belki yakın bi zamanda onun eğitimi verilcek burda 7 günlük bi eğitim aşağı yukarı fiyatı 1350 ytl gibi bişey olucak bu ekstra bişi ayrıca danışmanlık yapılıyo psikolojik danışmanlık gibi bunun seans ücreti 2 saat sürer ilk seans 150-200 ytl gibi diğer seanslar 100 -150 ytl gibi bunun yann reiki rasheba gibi eğitimelr var böyle işte :)
  • Ya evet duymuştum bu arada çaycı lazım mı oraya hehe ne güzel ne yapacaksın programcılığı tabi:)))) hehe :))) vazgeçtim seneye psikoloji okuyacağımmmmmmmmmmm :P :P:)
  • Ankarada şubesi falan var mı?? ben ankaradayım aslında güzel ama pahalı :) gitmeyi düşünüyorum ama ,gitmesem nasıl olur yani kendim yapsam mesela belki duymuşsundur Prof. Dr. Üstün Dökmen'in kitaplarını okuyorum, güzel yani başka ne tavsiyen olur bi ara duygusal zeka üzerine araştırmalar yaptım işte öyle
  • biraz burayı tanıtım mesaı oldu sanki ama sen sordun bende söyledim :)
  • evet girenler şaşırır herhalde nerden nereyeee :))))))))))) chat yapıyoruz gibi geldi bana:))) ama iyi bence sorun yokkk senceee?????
  • ben sana yeni aldığım laptopu öneririm eksen bilgisayardan 1250+kdv ye aldım +512 ram daha verdiler bence şuanda bu fiyata başka bir hp alınmaz bak altta link veriyorum normalde 512ram hediyesiz 1299+kdv ye veriyolar fakat gidip pazarlık yapınca düşüyolar bonusa 12 taksit

http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=HP%20Pavilion%20DV5280EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A L A M İ R -- 6 Eylül 2006; 15:07:49 >
  • bencede yoookkk senle sohbet etmek güzel. Ankarada şuubemiz yok malesef ama ilgilendiğin belli bende duygusal zeka mail grubuna üyeyim sadce izliyorum yani mailleri okuyorum yazmadım hiç şimdiye kadar.. Bana burdan sorabilirsin sana yardım edebildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım REIKI ile ilgilendinmi ya da hiç duydnmu
  • Yok hayır hiç duymadım duygusalzeka.net com aynı zaten ziyaret ettim oradaki makaleleri okudum:)) güzel gerçekten duygusal zekanın çok ilgilenen yok sanırım ama olmalı , tavsiye edeceğin kitap falan var mı? bu arada hiç alakası yok ama söylemeden geçemeyecem sabah mutlaka Alem Fmi 7-9 arası dinle Nihat Sırdar'ın programı var belki dinliyosundur çok hoşuma gidiyor zaten çok eskiden de dinliyordum buradan önce bestteydi :)) görüşürüz
  • bence msi markası pek güvenilir bir marka değil özellikle türkiyede bir kac mamülün cok kotu ün yaptı orneklerinide kulalndım o yüzden pek güvenilir değil bir asusla asla msı gibi bir markayı karşılaştırmak bence yanlış ama sen beğenmişssin ben laptop alırken büyük ve türkiyede servis ağı olan firmalara güveniyorum ozellikle hp gelir once ama kalite konusunda toshibada ama asusun yeri ayrıdır bu üçlüden bir çok arkadaşımda farklı modelleri var ve herkez memnun bence laptop bunlar.
  • Ben de öyle düşünüyorum ama bir de şu yönden bakmak lazım servis niye çoktur sizce bence demekki servise ihtiyaç duyulan bir bölge değil mi yani arıza olayı olan bir markadır, sizce neden sony'nin servisi yaygın değilde hp'nin yaygın hem hp ilk önce yazıcı firmasıydı son zamanlarda laptop üretmeye başladı ilk olarak compaq ile ortak olarak bence toshiba düşünülmeli hem sağlam hem japon mali yani
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.