Şimdi Ara

Yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar biri yardım edebilrmi MSI S271 nasıl bi cihaz AsusA6VM alıcaktım üretimi bitmiş ve vazgeçtim sizce naıl bi cihaz MSI kullanan ya da bilen birileri varsa bana yardım etsiiiiiinnnnn LÜTTTFEEEEEEEEENNNNNN

• msı la asus dedigin bilgisayarlar aynı gruptan degil ama istersen kucuk ekran msı dersen yok buyuh ekran asus derim
  • illa asus alacaksan ikinci elde arkadaşın biri satıyor yeni almış hem fiyatıda uygun

http://forum.donanimhaber.com/m_9097883/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: mineee

Arkdaşlar biri yardım edebilrmi MSI S271 nasıl bi cihaz AsusA6VM alıcaktım üretimi bitmiş ve vazgeçtim sizce naıl bi cihaz MSI kullanan ya da bilen birileri varsa bana yardım etsiiiiiinnnnn LÜTTTFEEEEEEEEENNNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bscol

illa asus alacaksan ikinci elde arkadaşın biri satıyor yeni almış hem fiyatıda uygun

http://forum.donanimhaber.com/m_9097883/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: mineee

Arkdaşlar biri yardım edebilrmi MSI S271 nasıl bi cihaz AsusA6VM alıcaktım üretimi bitmiş ve vazgeçtim sizce naıl bi cihaz MSI kullanan ya da bilen birileri varsa bana yardım etsiiiiiinnnnn LÜTTTFEEEEEEEEENNNNNN
    bscol arkadaşın önerdiği makina gerçekten fiyatına göre çok iyi. eğer hala satmadıysa bencede bi şansını dene derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitmap

bscol arkadaşın önerdiği makina gerçekten fiyatına göre çok iyi. eğer hala satmadıysa bencede bi şansını dene derim.

Alıntıları Göster
    1.66 duo gibi performans verir hem çok yeni hele bired çantada varsa
    quote:

Orjinalden alıntı: bitmap

• quote:

Orijinalden alıntı: bscol

1.66 duo gibi performans verir hem çok yeni hele bired çantada varsa
    quote:

Orjinalden alıntı: bitmap

Alıntıları Göster
    tipi çok berbatta gerisini bilmem!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHATPATH

Alıntıları Göster
    o kadarda değil dell d6000 lerden daha tipsiz makina görmedim
    quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

• ARkadaşlar yaaaaaaaa ben MSI S271 nasıl bi cihaz diye bişey sordum onun haricinde başka ütün yorumları yapmıssınız :) neolur biri yardım etsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mineee

ARkadaşlar yaaaaaaaa ben MSI S271 nasıl bi cihaz diye bişey sordum onun haricinde başka ütün yorumları yapmıssınız :) neolur biri yardım etsin :)
    Arkadaşım ben de laptop almayı düşünüyorum ama bence eğer zamanın varsa core 2 duo işlemcili bir laptop al ve biraz bekle hem 64 bit hem 4 mb cache bellek core duolar 32 bit aklında bulunsun datron çıkardı bir model hepsiburada.com da var 2.500 ytl kdv dahil ama ben biraz daha bekleyip hp,toshiba... gibi markaların core 2 duo 2.0ghz işlemcili notebooklarını almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Arkadaşım ben de laptop almayı düşünüyorum ama bence eğer zamanın varsa core 2 duo işlemcili bir laptop al ve biraz bekle hem 64 bit hem 4 mb cache bellek core duolar 32 bit aklında bulunsun datron çıkardı bir model hepsiburada.com da var 2.500 ytl kdv dahil ama ben biraz daha bekleyip hp,toshiba... gibi markaların core 2 duo 2.0ghz işlemcili notebooklarını almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Ya bilemiyorum işte MSI S271 hoşuma gitti hem küçük hem hafif hemde ucuz geldi. 1.8 kg süper bi ağırlık ve birde dün teknokolikten broşür aldım HP Pavilion DV5287EA RE292EA fiyatı 1499 $ + KDV 187 ytlx12 taksitte yapıyolar :) nasıl bi ürün sence

• quote:

Ya bilemiyorum işte MSI S271 hoşuma gitti hem küçük hem hafif hemde ucuz geldi. 1.8 kg süper bi ağırlık ve birde dün teknokolikten broşür aldım HP Pavilion DV5287EA RE292EA fiyatı 1499 $ + KDV 187 ytlx12 taksitte yapıyolar :) nasıl bi ürün sence

Alıntıları Göster
    Hp pavillionlar ev kullanımı için yani ofis kullanımı için değil pili sanırım fazla gitmiyor hem ısınma sorunu olabilir bence 1499+kdv ye 15 gün sonra core 2 duo laptoplar alinabilir yine de tabii ki sen bilirsin ama MSI hakkında hiçbir fikrim yok :(( ben bekleyeceğim ama pavillion tavsiye etmediler sorduğum tanıdıklar sana öyle söyleyeyim kararını yine buraya yazarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 6 Eylül 2006; 11:42:15 >

• quote:

Hp pavillionlar ev kullanımı için yani ofis kullanımı için değil pili sanırım fazla gitmiyor hem ısınma sorunu olabilir bence 1499+kdv ye 15 gün sonra core 2 duo laptoplar alinabilir yine de tabii ki sen bilirsin ama MSI hakkında hiçbir fikrim yok :(( ben bekleyeceğim ama pavillion tavsiye etmediler sorduğum tanıdıklar sana öyle söyleyeyim kararını yine buraya yazarsın

Alıntıları Göster
    offfff ya bi laptop alalım dedik kafam bulandı :) napıcam bilmiyorum ya ööfffffffff ya MSI bilen birileri yokmudur cevap verse

• quote:

Alıntıları Göster
    ya peki sen hangi marka ve hangi modeli almayı düşünüyorsun söylermisin onuda araştırayım ok
  • quote:

ya peki sen hangi marka ve hangi modeli almayı düşünüyorsun söylermisin onuda araştırayım ok

Alıntıları Göster
    Ben Toshiba Satellite A100-192 modeline baktım birde datronun yeni çıkan core 2 duo 2.0 Ghz 1 gb ram 100 sata diskwww.hepsiburada.com dan bakabilirsin datrona ama core 2 duo işlemcilerden hp ve toshibada çıkmasını bekliyorum datrona güvenmiyorum:) bak bi istersen öyle ya ben de 15 gün oldu artık araştırıp duruyorum

• quote:

Ben Toshiba Satellite A100-192 modeline baktım birde datronun yeni çıkan core 2 duo 2.0 Ghz 1 gb ram 100 sata diskwww.hepsiburada.com dan bakabilirsin datrona ama core 2 duo işlemcilerden hp ve toshibada çıkmasını bekliyorum datrona güvenmiyorum:) bak bi istersen öyle ya ben de 15 gün oldu artık araştırıp duruyorum

Alıntıları Göster
    arkadasım dediğin bilgisayarın özelliklerine göre bence pahalı bi kez ram 512 hdd 60 gb tamam marka toshiba ona lafımız yok ama bence o kadar para verilmez diyorum

• quote:

arkadasım dediğin bilgisayarın özelliklerine göre bence pahalı bi kez ram 512 hdd 60 gb tamam marka toshiba ona lafımız yok ama bence o kadar para verilmez diyorum

Alıntıları Göster
    A100-192 modeli core duo 2.0ghz 512 ram (ama max 4096 mb) 100 sata disk 5 in 1 card reader, bluetooth,... yani 60 gb olan a100-233 sen iki alt modeline bakmışsın dikkat et:) Hem ekran kartı Ati radeon X1600 (512 256+256) süper bence ama ben core 2 duo yu bekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 6 Eylül 2006; 12:31:40 >

• quote:

A100-192 modeli core duo 2.0ghz 512 ram (ama max 4096 mb) 100 sata disk 5 in 1 card reader, bluetooth,... yani 60 gb olan a100-233 sen iki alt modeline bakmışsın dikkat et:) Hem ekran kartı Ati radeon X1600 (512 256+256) süper bence ama ben core 2 duo yu bekleyeceğim

Alıntıları Göster
    Şu an Datronun core 2 duo modeli var fiyatı kdv dahil 2500 ytl fakat daha alan yok sanırım test sonuçlarını bilemeyeceğim sadece fikrin olsun diye hiçbir yorum yapamam bu laptop hakkında

Link aşağıda bi bak istersen :)

Datron core 2 duo 2.0 ghz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 6 Eylül 2006; 12:41:15 >

• quote:

Şu an Datronun core 2 duo modeli var fiyatı kdv dahil 2500 ytl fakat daha alan yok sanırım test sonuçlarını bilemeyeceğim sadece fikrin olsun diye hiçbir yorum yapamam bu laptop hakkında

Link aşağıda bi bak istersen :)

Datron core 2 duo 2.0 ghz

Alıntıları Göster
    :) oke ben yanlış cihaza bakmısım :) güzel alet ama dediğim gibi pahalı değilmi sence bence alıcaksan biraz bekle derim çünkü bu çift çekirdekliler daha yeni olduğu için pahalıya satıyolar herzaman en yenisi en pahalısıdır bi süre sonra başka bişey daha çıkar yakındır yani bence bekle derim düşücek çünkü fiyatlatr tabi seçim sana kalmıs oke

• Aslında doğru söylüyorsun:)) ben de bekliyorum yok önemli deil:)) öğrenciyim işte yazılımla uğrasıyorum yani aslında öğrenme amaçlı iyi bisey olsun diyorum masaüstü var ama artık karşılamıyor isteklerimi, öyle iste bekliyorum sen ne düşünüyorsun ne karar verdi iş amaçlı mı yoksa okul amaçlı mı kullanmak için alacaksın
  • quote:

:) oke ben yanlış cihaza bakmısım :) güzel alet ama dediğim gibi pahalı değilmi sence bence alıcaksan biraz bekle derim çünkü bu çift çekirdekliler daha yeni olduğu için pahalıya satıyolar herzaman en yenisi en pahalısıdır bi süre sonra başka bişey daha çıkar yakındır yani bence bekle derim düşücek çünkü fiyatlatr tabi seçim sana kalmıs oke

Alıntıları Göster
    aaaaaaaaaa bu arada az önce bi forumda yorumlar okudum dediğin bilgisayar için süper diyoalr ve fiat konusudada süper diyolar :) insanın beynini bulandırıyolar dimi :) seçim senn :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.