Şimdi Ara

Yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnn (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada mine desem olur mu ? tam bilgim yok dediğin hakkında bilgi verirsen sevinirim halen cvp yazmadınn
  • Sanırım yoğunsun :))) önemli değil müsait olduğunda yazarsın:)) kib görüşürüz iyi çalışmalar
  • Şimdi araştırıyorum reiki yi kişisel gelişime faydası varmış bakıyordum reikiturk.com diye bir siteye senin tavsiyeni bekliyorummm:)))
  • HP NX7400 EY508ES evet Ege_asigi arkadasım bak. Az önce arakdasım aradı bu bilgisayarı al dedi sence nasıl 2000 ytl ye 12 taksitle alıcam :) sanada bi söyliyeyim dedim fikrini merak ediyorum tabi diğer arkadaslarında fikirlerini merak ediyorum iyi veya kötü bişeyler yazarlarsa sevinirim
  • Bence güzel nx serileri ben de nc6320 ile nx7400 arasında kalmıştım ikisi de güzel nx7400 tavsiye ederim 15.4 geniş ekran olması lazım bence güzell:)) 2 milyara ama özellikleri ne 1.83 core duo mu bence uygun gerçekten?? bu arada adımı söylemedim ya o kadar konuşoruz alp eren :) görüşürz özelliklerini yazarsan veya link verirsen bir bakayım
  • mesajlar daha yeni geldi hatta hepsi aynı anda geldi yoksa cevap verirdim oke mine desen tabiki olur sorun değil benim patronumun reiki ile ilgili bi sitesi var su anda geçici olarak onu kullanıyoruz yeni sitemiz yapım aşamasında okewww.candareiki.com bi bak istersen ve ben sana reiki ile ilgili yardım ederim oke
  • Tamam çok sevinirim gerçekten:)))) ben de merak ediyordum forumda görünüyor ama cvplamıyordun dedim herhalde yoğun :)))
  • Chip Seti Intel 945GM Chipset
    İşlemci / Hızı Core Duo T2250 1.73 GHz 2MB 667Mhz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı Paylaşımlı 128MB
    Sistem Belleği 1024MB 400MHz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 80GB 5400RPM 2MB
    Ses Kartı Tümleşik
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Broadcom Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Var
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) 3
    FireWire Var
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 4.15
    Ağırlık 2.5 kg
    Paket İçeriği Notebook
    özellikerl bunlar oke
  • Bence uygun :) fiyatı çok uygun hemde bence 4 saat gitmesi pilin iyi birde nx serisi ofis serisi olduğundan pavilliondan iyidir, xp pro vardır zaten, işlemcisi de iyi, senin işini görür nasıl olsa 3ds max falan kullanmayacaksın ram de yeterli bence düşünebilirsin:)))) güzel yani 12 taksit olması da avantaj tabii ki biraz düşün yine de diğer modellere de bak:)) acelen yoksa aldıktan sonra da buraya yazmamazlık etme yani laptop nasıl anlamında değil , daha bana reike de yardım edeceksin hehe ?? kendi forumun gibi yaz:) hehe
  • arakadaşım eksen bilgisyar nerdeki :) ankara da falan deme ben istanbuldayım
  • yazıcam tabi bak sen kafamı sualndırdın yine diğer modellerede bak falan die yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • İşte buralarda birisi ankarada ama herhalde istanbuldaki mağazalarına gidersin

http://www.eksenbilgisayar.com/firma.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 6 Eylül 2006; 16:38:55 >
  • :((((((((((((( ya kafanı karıştırmak istemedimmm amaaa :(((((( yani bakarsın dedim tamam bu model güzel bence git bak yakından görr olur mu:))) istersen ankaradaki mağazasına gelebilirsin:P
  • olur hemen ucağa binip gidiyorum :) hem istanbuldaki yerde karşıda yani anadolu yakasında bi laptop almaya orayamı gidilir :) 2 saatte gidip 2 saatte gelirim toplam 4 saaaaaaaaattttttt allahım :)
  • Tabii bende öyle diyorum hem anadolu yakası çok uzak köprüden geçeceksin hemde eğer OGS'den eğer geçerken kredi az yazısı görürsen bil ki kredin eksilerde :)))))))) her geçişte 4.2 ytl ödeyeceksin normel geçsen 4 ytl bu sıcakta arabayla , vapurla çekilmez atla sen uçağa gell :P heehee ee ne düşünüyorsun git bi bak istersen:))))
  • yaaaa ben sölediğim cihazı alıcam galiba içim ısındı biraz altıncı hissimde güçlüdür o olucak galiba:)
  • Hayırlısı olsun ne zaman gideceksin bakmaya :))) umarım hiçbir sorun çıkmaz insallah hp nx serileri iyi bence hersey dilediğin gibi olur insallah :))) senle konuşmak güzel oluyor yaa hehe bugün git istersen tabi 1 saatten fazla sürer mi kadiköye gitmek uzun sürer mi eğer eminönünde falansa 1 saat anca herhalde :) görüşürüz
  • hayır eğer sana söledğim özelliklerini gönderdiğim bilgisayrı alırsam arkdasım izmitte demiştim ya kocaeli üniversitesinde okudum die hem gezmiş olurum :) hemde cumartesi günü giderim sabahtan alırım akşamda geri dönerim istanbuldan izmite gitmek 1.5 saat kadıköye gitmekten daha kısa sürüyo :))))))))))))))))))) sence iimi doğru söyle bak :)))) bu arada kaç yaşındasın senli benli konusyorum ama :)))
  • ben 21 yaşındayım:)) 85 liyim sen sanırım tahminim 84 lusun:) doğru tahmin ettim bencede arkadaşını da görmüş olursun güzel bir laptop bence tabii git bir gör için ısınırsa al tamam :)))) bence güzel 1.83 olanı ne kadar diyor işlemcisi acaba?? az fiyat farkı varsa 1.83 olanı al derim
  • evettttttttt 84 lüyüm bingo doğru tahmin :)))))) bilmiyorum arada fiyat farkı varmı hatta bide elinde varmı :)))))) bi sormam lazım bakıcaz işte bi alsamda kurtulsam sen baktınmı candanreiki sitesine nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.