Nasıl bildim ama hehe :)))))))) bakmaya çalıştım ama olmadı yani sayfa açılmadı adresi bir daha verir misin ? söyleyecektim fırsat olmadı:)) aslında ben 85.5 liyim 25.06.85 doğum tarihim :))
buçuksun yani :)www.candanreiki.com oke bi bak orda reiki ile ilgili herşeyi bulabilrsin oke
tamam simdiden başlayım mı reiki nedir?? hehe :P
Ben biraz inceleyeyim dersler nasıl ücretli mi uzaktan olur mu yani ankarada şubeniz olmadığına göre:)
bak şimdi reiki şifacılık die adlandırılıyo ok 1-2-3 die devam ediyo evet ücretli mesela reiki 1 200 ytl bizde oke ama ben sana anlatıcam oke
tamam çok sevinirim ama tabii ki :))))) ben o zaman biraz reiki hakkında web sayfasındakileri okuyum olur mu:)) çok sevinirim benim mail belki lazım olabilir alperendemirkan@msn.com tamam çok sevinirim :)))
tamam sen bi araştır oke sonra sorularını cevaplarım oke?
tamam olur mine :)) kib bu arada benim evde bilgisayar yok stajdayım masaüstünü buraya getirmek zorunda kaldım ok akşam cvp yazamayabilirim yani :)
zaten bende yazamam :)))) bendede yok oke? işten çıkıyorum şimdi yarın görüşüz oke hadi kendine ii bak ii akşamlar
sana da iyi akşamlar yarın görüşürüz kib :))))))) tanıştığımıza tekrar memnun oldum mine hoşçakal ;)
Daha çıkmadı görünüyorsun:)))) ben de birazdan çıkacağım zaten :))
Günaydın naber nasılsın ya ben bugün biraz yoğunumda buraya bakamaya bilirim istersen benim msn alperendemirkan@msn.com oradan da görüşebiliriz kib görüşürüz:)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme