Şimdi Ara

Yardım ediiiiiinnnnnnnnnnnn (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl bildim ama hehe :)))))))) bakmaya çalıştım ama olmadı yani sayfa açılmadı adresi bir daha verir misin ? söyleyecektim fırsat olmadı:)) aslında ben 85.5 liyim 25.06.85 doğum tarihim :))
  • buçuksun yani :)www.candanreiki.com oke bi bak orda reiki ile ilgili herşeyi bulabilrsin oke
  • tamam simdiden başlayım mı reiki nedir?? hehe :P
  • Ben biraz inceleyeyim dersler nasıl ücretli mi uzaktan olur mu yani ankarada şubeniz olmadığına göre:)
  • bak şimdi reiki şifacılık die adlandırılıyo ok 1-2-3 die devam ediyo evet ücretli mesela reiki 1 200 ytl bizde oke ama ben sana anlatıcam oke
  • tamam çok sevinirim ama tabii ki :))))) ben o zaman biraz reiki hakkında web sayfasındakileri okuyum olur mu:)) çok sevinirim benim mail belki lazım olabilir alperendemirkan@msn.com tamam çok sevinirim :)))
  • tamam sen bi araştır oke sonra sorularını cevaplarım oke?
  • tamam olur mine :)) kib bu arada benim evde bilgisayar yok stajdayım masaüstünü buraya getirmek zorunda kaldım ok akşam cvp yazamayabilirim yani :)
  • zaten bende yazamam :)))) bendede yok oke? işten çıkıyorum şimdi yarın görüşüz oke hadi kendine ii bak ii akşamlar
  • sana da iyi akşamlar yarın görüşürüz kib :))))))) tanıştığımıza tekrar memnun oldum mine hoşçakal ;)
  • Daha çıkmadı görünüyorsun:)))) ben de birazdan çıkacağım zaten :))
  • Günaydın naber nasılsın ya ben bugün biraz yoğunumda buraya bakamaya bilirim istersen benim msn alperendemirkan@msn.com oradan da görüşebiliriz kib görüşürüz:)))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.