Şimdi Ara

yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bilgisayarı 2006 martta deiştirdim tahminimce 8-9 kez format attım artık bilgisayara çok ağırlaştı format attıktan 1 hafta sonra ağırlaşıyo donuo sorun sizce mnerde olabilir bi yardım edin.
    özelikleri

p4 3.00 ghz
    1.512 533 mhz ddr2 twinmos ram
    120gb seagate 7200 rpm
    256 mb nvidia 6600TD silencer ekran kartı
    350 w aopen kasa

eğer casus ya da anakarta yerleşmiş bi virüs warsa onu nasıl silebilirim

• kurdugun-kullandigin programlar nelerdir ?
  • belki hazırladığınız driver cdsinde yada herhangi bir cd'de spyware olabilir ve her defasında pcnize tekrar bulaşabilir. bir antivirusle pcyi taratın, eğer warsa ztn görünmüş olur...
  • Öncelikle anakarta virüs yerleşmesi diye bir şey olamaz. Bunun dışında sorununla ilgili olarak akla gelen muhtemel bir ısınma problemi olabilir. Bahar temizliği tavsiye ederim. Format atmak bilgisayarı rahatlatır çünkü ekran kartı işlemci gibi bilgisayarını zorlayan yazılımlar silinmiştir. Bunları yükledikçe yine yüklenmeden dolayı ısınma problemleri oluşabilir. Tek tavsiyem bahar temizliği bir de system mechanic programını netten indirmeni öneririm. iolo . com adresinden indirebilirsin.
  • aga kışın da problem wardı 1 hafta önce format attım ayrıca geçen gün internetim gitti philips modemim war on line ışıgı dışında gereken ışıkları yanıor we internete girmiyor dvd nin sorununu çözdüm
  • Muhtemelen kurduğunuz yazılımlardan kaynaklanıyor. Benim şöyle bir tavsiyem olacak :

Format attıktan hemen sonra Windows Güncelleştirmelerini (Automatic Update) kapatın...

Driverlar ve hayati programlar haricinde hiçbirşey kurmayın. Bir müddet (10-15 gün boyunca) bu şekilde kullanın derim.
  • bu bilgisayara son 3 aydır 4 format attım sorunun programlardan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü şu anda kasan bi program yok zaten bilgisayarın 6-7 gb hafızası dolu durmda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babalar yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Öncelikle anakarta virüs yerleşmesi diye bir şey olamaz. Bunun dışında sorununla ilgili olarak akla gelen muhtemel bir ısınma problemi olabilir. Bahar temizliği tavsiye ederim. Format atmak bilgisayarı rahatlatır çünkü ekran kartı işlemci gibi bilgisayarını zorlayan yazılımlar silinmiştir. Bunları yükledikçe yine yüklenmeden dolayı ısınma problemleri oluşabilir. Tek tavsiyem bahar temizliği bir de system mechanic programını netten indirmeni öneririm. iolo . com adresinden indirebilirsin.

anakarta benim bildiğim kadarıyla virüs yerleşir(çernobil gibi)
  • peki bu çernobili fln nası kaldırıcam?
  • p4 3000 cpu geforce 6600 e.kartı 120 gb disk ve optik sürücün var ve sen gidiyosun 350 wattlık p.supply kullanıyosun onu 100 watt kadar yükseği ile değişitr artı hdd ile dvd-r ideleri anakarta aynı ide den değil ayrı idelerden bağlı şekilde olsun

sen diskide format la iyice yormuşssun diske de norton disk doctor programıyla bir güzel taratma yap açılışta da bilgisayarı kastıracak programlar kullanma mesela norton antivirüs panda antivirüs programları gibi git nod32 i yükle virüs programı olarakta artı driver larıda netten bir şekilde nerden indirebilme imkanın varsa yenilerini indirerek xp yi kurmaya bak...
  • arkadasım c: atıyorsun sanırım formatı diğer diskleride formatla biçimlendir eski dosyalarından kaynaklanıyordur driverlerden olsa hemen agırlasmaya baslar
    kolay gele
  • aga ide nedir ayrica zaten donanimlarin driverlari yuklu
  • bler bi de en ii firewall programı ne sizce bi de beni şu ide konusunda bilgilendirimisiniz
  • bler cvp yzın bu yavaşlıgın sebebi ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.