Şimdi Ara

Yardım Edin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır araba arıyoruz şirkete pazarlama yapmak için 1.2 ve ya 1.4 benzinli ve ya dizel bir araba bakıyoruz.
    Çelişkide kaldığımız arabalar

Renault Symbol Authentique Edition 1.2 16v LPG 75 bg: 29.500 TL : ABS,sürücü hava yastığı,cd çalar,klima,elektrikli ön camlar

Yeni Corsa 5 Kapı 1.2 i Twinport Essentia: 28.850 TL :ABS,çift hava yastığı,cd çalar,klima,elektrikli ön camlar

4K ALBEA PREMIO Plus Paketli 1.4 FIRE 77 HP: 29,660 TL:ABS,çift hava yastığı,cd çalar,klima,elektrikli ön camlar

4K ALBEA ACTIVE Plus Paketli 1.3 MULTIJET 70 HP: 30,910 TL:Sürcü hava yastığı,cd çalar,klima,elektrikli ön camlar

5K PALİO DYNAMIC 1.4 FIRE 77 HP: 26,930 TL:Sürücü hava yastığı,cd çalar,klima,elektrikli ön camlar

5K PALİO ACTIVE 1.4 FIRE 77 HP: 25,020 TL:Sürücü hava yastığı,radyosuz,klima,manuel ön camlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkeKaraduman -- 27 Mart 2012; 19:07:54 >

• Çok km yapacağınız belli; fabrikadan standart lpgli olan symbolü tavsiye ederim. Bagaj hacmi fazlasıyla büyük, sürüşü basit, sıkıntısız bir araç. LPG nin fabrika garantisi altında olması da avantaj. Albeadan daha kaliteli sürüş hissine sahiptir. Fiyatlar da üç aşağı beş yukarı aynı araçların.
  • şirket için dizel araç daha mantıklı yakıtı sonuçta gider göstereceksiniz

lpg ile her yere giremezsiniz ne pazarlamais yapiyorsunz bilmiyorum ama mesela kozmetik diyelim mecidyeköyde profilo avm otoparki herzamn müsaittir ama çecresinde gıdım yer yoktur park için .

dizel almanizi şiddetle öneririm .
  • albea ve palioya bakma araba kalas ya bildigin kalas fiyatida o kadar uygun degil bin kere sorsalar yine ayni cevabi veririm symbol un 1.4 secenegi cikana kadar accent era ;)
  • 4K ALBEA ACTIVE Plus Paketli 1.3 MULTIJET 70 HP: 30,910 TL:Sürcü hava yastığı,cd çalar,klima,elektrikli ön camlar

YADA hyundai accent era 1.5 CRDİ :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.