Bildirim
Yardım edin bune
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Veri tabanı hatası vermiş. Sql veritanı hizmeti demek. Sizden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Nerede verdi ki hatayı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cambaz_blood
Veri tabanı hatası vermiş. Sql veritanı hizmeti demek. Sizden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Nerede verdi ki hatayı?
dh de bi konuya girdim de böyle oldu.bikaç defa daha oldu genelde dh de oluyor
Dh yoğunluğundan pc de bol bol alıyorum ben bu hataya benzer çökmelerden . Sizin bağlantı yoğunluğu da etkileyebilir ama çok düşük bir ihtimal bu.
quote:
Orijinalden alıntı: cambaz_blood
Dh yoğunluğundan pc de bol bol alıyorum ben bu hataya benzer çökmelerden . Sizin bağlantı yoğunluğu da etkileyebilir ama çok düşük bir ihtimal bu.
hocam yine oldu biraz önce size cevap atarken.birde yoğunluktan kastınız nedir tam anlayamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 12 Nisan 2015; 22:25:07 >
Merak etmeyin Citizen iş başındadır
Server yoğunluğunu kastediyorum.
telin ile ilgisi yok buradaki sql serverlarda lock olusmus :) boyle bir firmada olmaması gerek, windows a atıp tutarlar ama kendileri windows un her urununu kullanıyor hala :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X