Şimdi Ara

Yardım Edin Dosyalardan Bazıları Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim silkroad dosyasında DR ve TempPath dosyasını bana biri gönderebilirmi lütfen

• up up
  • up up up
  • Akıllısın RD Klasörü Demek İstedin Sanırım Bunlarda Oyuna Girdiğimiz Bizim Charımızla İlgili Dosyalar Var oyunda Ne yapmısız Onlar Yazıyor

Yani Sen Ne Yapmaya Calısıyorsun Bilmiyorum Birde Bu Dosyalar Sana Kurulumda Olusturuluyor İstersen O Sekilde Yap ^^

Sil Sıfırdan Kur Bu Sekilde Olmaz
  • Bu Adam Çakal Çıktı
  • Yha yok ondan deil benim silkroad dosyasında sadece setting dosyası var hiç yüklememiş biri gönderebilirmi acaba bana bi pm atım lütfen
  • up up up up up up
  • up up
  • up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Akıllısın RD Klasörü Demek İstedin Sanırım Bunlarda Oyuna Girdiğimiz Bizim Charımızla İlgili Dosyalar Var oyunda Ne yapmısız Onlar Yazıyor

Yani Sen Ne Yapmaya Calısıyorsun Bilmiyorum Birde Bu Dosyalar Sana Kurulumda Olusturuluyor İstersen O Sekilde Yap ^^

Sil Sıfırdan Kur Bu Sekilde Olmaz

Saol dostum ben de gönderiyordum az kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb Of God -- 14 Haziran 2008; 17:23:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __DHForum__

Arkadaşlar benim silkroad dosyasında DR ve TempPath dosyasını bana biri gönderebilirmi lütfen

BU Büyük Harfle Yazan Dosya Boş Zaten Diğerinide Arkadaşlar Yollamayın Diyo En İyisi Sen Git Başka Forumları Keklemeye Çalış Dh Çetin Ceviz Çıktı

• Yha bakın anlatamıyorum glb şu hatayı veriyo
    The server is undergoing inspection or uptades. Connect to http:://www.silkroadonline.net for more information
    anladınızmı ya internetten yada dosya yok ondan sizce hangisi sölermisiniz durduk yere şuçluyorsunuz
  • up up up
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.