Şimdi Ara

YARDIM EDİN KAFAYI YİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim laptopum buhttps://www.google.com.tr/search?q=lenovo+g50&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj99-7k0YjLAhXGdpoKHY1lCVUQ_AUIBigB#tbm=isch&q=Lenovo+G500&imgrc=8erim2CRleTnBM%3A

Arkadaslar laptoumu dün yere düşürdüm.ekranın sol alt tutacağı birazcık oynadı.Ekranın sol alt köşesi birazcıkçıktı ittirdim tak dedi girdi.cok fazla bişi olmadı.ama düştükten sonra açtım laptopu internet 2 çekiyo.normalde full çekiyordu cokta hızlıydı şimdi 2 cekıyo ama modeme yaklaşınca full çekiyıo.sizce lapyopa ne olmuş olabilir?modemde yani internette sorun yok çünkü baska bir tane daha laptop var o full çekiyor ama laptop düştükten sonra böle oldu.sebebi nedir?ne yapmam lazım.

ekranın arkasındaki yer yuvarlakla işaretlediğim orası hafif çıkmıştı ittirdim işte çıt dedi girdi sorunyok.

ikinci resimde de şeritler boydan boya çıkmıştı ona ittirdim çıt dedi girdi ondada sorun yok laptobumun sıkıntısı ne arkadaslar?fazlada anlamıyorum bu işlerden
     YARDIM EDİN KAFAYI YİCEM YARDIM EDİN KAFAYI YİCEM

• Arkadaşlar bir cevap verin gözünüzü seveyim ya
  • ????
  • handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Net bilgim yok ancak wireless kartı hasar görmüş olabilir
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    hocam ne yapmam lazım şimdi
  • up
  • Kablosuz ağ anteni ekran kapağındadır kapak darbe gördüyse orada bir sıkıntı oluşmuş olabilir,kablosuz sürücünüzü güncelleyin yada tam kaldırıp yeniden kurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM HDD KAFAYI YEDİ!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekranın çevresinde gezinen wireless çekim anteni konulur ( Tel gibidir ). Sen o çıkan plastiği ittirirken o antenin belli bir kısmına zarar vermiş olabilirsin. görmeden bişey söylemek zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.