Arkadaslar laptoumu dün yere düşürdüm.ekranın sol alt tutacağı birazcık oynadı.Ekranın sol alt köşesi birazcıkçıktı ittirdim tak dedi girdi.cok fazla bişi olmadı.ama düştükten sonra açtım laptopu internet 2 çekiyo.normalde full çekiyordu cokta hızlıydı şimdi 2 cekıyo ama modeme yaklaşınca full çekiyıo.sizce lapyopa ne olmuş olabilir?modemde yani internette sorun yok çünkü baska bir tane daha laptop var o full çekiyor ama laptop düştükten sonra böle oldu.sebebi nedir?ne yapmam lazım.
ekranın arkasındaki yer yuvarlakla işaretlediğim orası hafif çıkmıştı ittirdim işte çıt dedi girdi sorunyok.
ikinci resimde de şeritler boydan boya çıkmıştı ona ittirdim çıt dedi girdi ondada sorun yok laptobumun sıkıntısı ne arkadaslar?fazlada anlamıyorum bu işlerden
Arkadaşlar bir cevap verin gözünüzü seveyim ya
????
handsome_123H
kullanıcısına yanıt
Net bilgim yok ancak wireless kartı hasar görmüş olabilir
Blackdanger_99B
kullanıcısına yanıt
hocam ne yapmam lazım şimdi
up
Kablosuz ağ anteni ekran kapağındadır kapak darbe gördüyse orada bir sıkıntı oluşmuş olabilir,kablosuz sürücünüzü güncelleyin yada tam kaldırıp yeniden kurun.
Ekranın çevresinde gezinen wireless çekim anteni konulur ( Tel gibidir ). Sen o çıkan plastiği ittirirken o antenin belli bir kısmına zarar vermiş olabilirsin. görmeden bişey söylemek zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme