ya bunaldım artık olmuyo ya fizikten daha demin çözdüğüm deneme 16 doğru yanlışlarda cabası geçen dershnede olan mat denemesinden 30 ; küsür oldu zaten kimya biyoloji tırt geometri çözemiyorum artık ya kafayı yiyicem her dkka aklıma geliyo bunlar nefes bile alırken zorlanıyorum artık patlama noktasına geldim gaza gelip çalışmam lazım bir sene daha bunları yaşamak istemiyorum nefret ediyorum herşeyden nolur yardım edin biraz mola verin demeyin yeterince çalışmadığımı düşünüp duruyorum zaten bi yöntem bi çalışma tarzı bi ip ucu verin kafayı oynattım şuanda
dostum sanal ofisten veya körfez videodan yanlış yaptığın soruların aynı tiplerinin çözümüne bakabilirsin. Ben tıkandığım zaman onlara çözdürüyorum.En azından çözümünü anladım bir daha çıksa yaparım artık diyerek özgüvenimi arttırmaya çalışıyorum. Özellikle ygs de çok işime yaramıştı bu yöntem.Denemelerde baya net arttırmıştım. Bi dene istersen
quote:
Orijinalden alıntı: azizto
dostum sanal ofisten veya körfez videodan yanlış yaptığın soruların aynı tiplerinin çözümüne bakabilirsin. Ben tıkandığım zaman onlara çözdürüyorum.En azından çözümünü anladım bir daha çıksa yaparım artık diyerek özgüvenimi arttırmaya çalışıyorum. Özellikle ygs de çok işime yaramıştı bu yöntem.Denemelerde baya net arttırmıştım. Bi dene istersen
saolasın kardeş bakıyım bi :
ağırlıklı olarak hangi konuları yanlış yapıyosun?
quote:
Orijinalden alıntı: Re-1
ağırlıklı olarak hangi konuları yanlış yapıyosun?
mesela fizik dalgalar manyetik alan dalgalar fotosel felan hep yanlış oluyo oynattım artık kimya gazlar konusu çözeltiler 12.konuları biyoloji sistemler (2-3 sistem hariç ) hiçibiri yok ygs konularım tam geometri göremiyorum matematik acayip ''işlem hatası ''olasılık kombinasyon soruları vb. mat 1 soruları bazı integral hacim soruları limitin grafikli soruları
daha demin fizik çözmüştüm . 13 küsür net çıktı
oynattım iyice evde çözdğüm bide ilk denemelerde o kadar çok sveniyodumki iyi yapabiliyorum diye sonradan düşmeye başladı kimya 10 küsür biyoloji 12-13 ksür
Soru çözmeye ara ver konu çalışmaya yoğunlaş 12.sınıf fizik ve kimya konuları için celal aydın yayınlarını şiddetle tavsiye ederim biyolojiye zaman ayırma şu an getirisi az en azından fizik kimya mat 3lüsüne yüklenmen lazım. Matı ise çalışmanın en iyi yolu internetteki online derslerden dinleyip soru çözümlerine bakman olacaktır sanırım;
Soru çözmeye ara ver konu çalışmaya yoğunlaş 12.sınıf fizik ve kimya konuları için celal aydın yayınlarını şiddetle tavsiye ederim biyolojiye zaman ayırma şu an getirisi az en azından fizik kimya mat 3lüsüne yüklenmen lazım. Matı ise çalışmanın en iyi yolu internetteki online derslerden dinleyip soru çözümlerine bakman olacaktır sanırım;
teşekkür ederim inş faydası olur ama konu çalışmaya pek vakit kalmıycak gibi biizm dershne çift denemelere başladı sabah bi tane öğleden sonra bi tane
mat 30 diğerleri 15 er net yetmiyor mu yav 412 puan için?
quote:
Orijinalden alıntı: south_7
quote:
Orijinalden alıntı: cwr