Şimdi Ara

yardım edin lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün forumdan bir arkadaştan hayrına vermiş oldugu 2 günlük live şifresini yazdıktan sonra live girip güzelce multimi yaptım ama bugün 1 aylık şifre aldım ve o şifreyi girdikten sonra benden adres bilgileri falan istedi ve ben hiç birini girmedikten sonra b ye basıp çıktım ve şuan live giremiyorum napmam lazım yardım edin arkadaşlar lütfen bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinrim..

• State'ye United Kingdom postal code'ye PE6 8NF yaz,geri kalanlari salla/doldur ama kafadan.Sorunsuz kullanabilirsin.
  • oraya nerden gircez ..!!!
  • Gamertag'ına gir Redeem Code var oraya gir,girdiğinde 1 Aylık kodu gir sonra adres isteyecek senden addres 1'e kafadan birşeyler yaz adres 2'yi boş bırak State'ye : United Kingdom yaz Postal Code'ye PE6 8NF yaz sonra Next seçeneğine bas eğer olmazsa kod bozuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 16 Şubat 2010; 1:19:53 >
  • 1 aylık kodu girmiştim ondan sonra 1 ay gold falan yazı yukarda ondan sonra b ye bastım hiçbirşey yazman çıktım tekrar nasıl gelcem oraya yani kodu yazdıktan sonra adres bilgilerinin oldugu yer çıkmıyo uyarı veriyo...!!
  • dostlar cevaplarınız için sagolun çok şükür hallettim arkadaşın dedigi gibi adres bilgilerini yazdım halletim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.